Bildirim
TinyUmbrella Hatası fena acil....!!(SS'li)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: onealss
quote:
Orijinalden alıntı: barbelo
Herkeze slm elimde iphone 3gs yurt dışı bir cihaz var kilitli 06.15.00 BB'ı var ve old cihazmış araştırdığım kadarıyla ios 5.0.1 yüklü SHSH kaydıda var ama Tinyumbrellada start TSS server pasif ve ard arda şu yazılar geliyo dolayısiyle versiyon düşüremiyorum anliyan bi yardımcı olursa sevinirim.
Virüs veya firewall programı acıksa bilgisayarınızda devre dısı bırakmanız gerekmektedir.
4.3.3 e döndüm jb de yaptım BB 06.15.00 bunun unlock u yokmu ? ultrasn0w u yükedim ama şebeke gelmedi.
-
arkadaşlar biri cvp versin lütfen 3gs 06.15.00 baseband unlock oluyomu olmuyomu ? -
quote:
arkadaşlar biri cvp versin lütfen 3gs 06.15.00 baseband unlock oluyomu olmuyomu ?
Versiyon farketmez unlock olur. Cydia'dan ultrasn0w yükle yeter.
TSS Server hatasını da internete yaz büyük ihtimal görev yöneticisinden PID'si hatada kaç ise o olan processi sonlandırman gerekiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: SkiNNy
quote:
arkadaşlar biri cvp versin lütfen 3gs 06.15.00 baseband unlock oluyomu olmuyomu ?
TSS Server hatasını da internete yaz büyük ihtimal görev yöneticisinden PID'si hatada kaç ise o olan processi sonlandırman gerekiyor.
Bende bunu anlamıyorum işte 5.0.1 yüklü idi ultrasn0w'u yükledim olmadı 4.3.3 e versiyon düşürdüm yine yükledim yine şebeke gelmedi ipad baseband ımı kurmam gerekiyo acaba kafam acayip karıştı :S
3gs
4.3.3
06.15.00
old bootrom
-
quote:
quote:
quote:
TSS Server hatasını da internete yaz büyük ihtimal görev yöneticisinden PID'si hatada kaç ise o olan processi sonlandırman gerekiyor.
Bende bunu anlamıyorum işte 5.0.1 yüklü idi ultrasn0w'u yükledim olmadı 4.3.3 e versiyon düşürdüm yine yükledim yine şebeke gelmedi ipad baseband ımı kurmam gerekiyo acaba kafam acayip karıştı :S
3gs
4.3.3
06.15.00
old bootrom
6.15.00 zaten iPad basebandi. Yüklü değilse kurmak zorundasın.
Oldbootrom cihaz olduğu için iOS 5 untethered jailbreak yapabilirsin. Anlatımı vardır mutlaka. Ondan sonra rahat rahat repo666.ultrasn0w.com source'unu ekleyerek ultrasn0w kur ve restart at. İşlem tamam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
3gs
4.3.3
06.15.00
old bootrom
6.15.00 zaten iPad basebandi. Yüklü değilse kurmak zorundasın.
Oldbootrom cihaz olduğu için iOS 5 untethered jailbreak yapabilirsin. Anlatımı vardır mutlaka. Ondan sonra rahat rahat repo666.ultrasn0w.com source'unu ekleyerek ultrasn0w kur ve restart at. İşlem tamam.
Valla araştırdığıma göre bende öyle biliyorum ama ultrasn0w u kurdum sim kartı taktım şebeke gelmedi :S
-
tinyumbrella 3 nolu hatayı veriyor çünkü teamviewer yada ventrilo gibi bir programla çakışıyor
başlat arayı kullanarak services.msc yi bulun sağ tıklayıp admin olarak çalıştırın açılan bölümde World Wide Web publishing service yi bulun sağ tıklayıp durdurun services.msc yi kapatın düzelecektir
6.15 bb unlock için Jailbreak yaparken install ipad baseband ı işaretleyip yükleyin farklı ios larda baseband zarar görüyor yeniden yüklerseniz çözülür -
quote:
Orijinalden alıntı: TCJUDAS
tinyumbrella 3 nolu hatayı veriyor çünkü teamviewer yada ventrilo gibi bir programla çakışıyor
başlat arayı kullanarak services.msc yi bulun sağ tıklayıp admin olarak çalıştırın açılan bölümde World Wide Web publishing service yi bulun sağ tıklayıp durdurun services.msc yi kapatın düzelecektir
6.15 bb unlock için Jailbreak yaparken install ipad baseband ı işaretleyip yükleyin farklı ios larda baseband zarar görüyor yeniden yüklerseniz çözülür
tinyumbrella yu kullanmadan versiyon düşürdüm 5.0.1 den 4.3.3 e düşürdüm yani o sorunu çözdüm yukarıda arkadaş baseband ın zaten ipad basebandı yani onu seçmene gerek yok demiş ne yapıcam bende bilmiyorum kafam iyice karıştı kaldırıp vurucam duvara telefonu kökten halledicem sorunu sonunda.
-
redsnow ile cydia ve install ipad baseband seçip jb yapın -
quote:
redsnow ile cydia ve install ipad baseband seçip jb yapın
Peki ios 5.0.1 de olurmu unlock madem yapicam ios 5 de yapiyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
redsnow ile cydia ve install ipad baseband seçip jb yapın
Peki ios 5.0.1 de olurmu unlock madem yapicam ios 5 de yapiyim
unlock olur ama tethered jailbreak kullanırsın -
oldbootrom sa untethered kullanirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ThuqLifé
oldbootrom sa untethered kullanirsin
Kullanabilirimde nasıl ben onu soruyorum nette yok adam gibi anlatan.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X