Şimdi Ara

Tiocfaidh Ar Lá dağıldı :'( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • zaten belli idi klanın dagılacagı son 2 haftadır sürekli klan çinde tartışıyorlar bir iddia var klan lideri duwolfy nin itemleri usd karşılıgı sattıgı ile ama ne kadar dogru bilemicem

quote:

Orjinalden alıntı: TheLastMohican

arkadaşlar duyduğuma göre clana ilk açıldığında gm tarafından 2milyan veya 1milyon np hediye edilmiştir ve clanın item bankası vardır clanda en ii puan yapanlar burdan item alabiliolar puanlara göre itemlerde sağlam itemler di ebiliyorum onların sağlam dedikleri +9 high class itemlerdir heerhalde

puan toplama işi isi timelerle falan giderek oluyor bizim kafeden bir mageye +1 dual rom verdiler
  • allah allah ben x de oynamama rağmen bilirim bu clanı çok sağlamdır ilk 8 in içinde hep yer almıstır, xgenon için ilk 8 de iyi değilmi
  • elu gibi bi adam o clanda olunca zaten haliyle sağlam bir clan oluo
  • orc clanı elunun oldu clan dime
  • cok saglam clandı nevermore clanınında yardımıyla ben kendimi bildim bileli x de delos onlarındı.clanın dagılmasına üzüldüm cok saglam clandı yanlıs bılmıyorsam 2 ally side ilk 20 nin içindeydı.
  • walla nedıyım ıı olmus cogu turk dusmanıydı
  • Belki isminden hoşlanmamışlardır ve bu yeni clana geçmişlerdir....buda onun yerini alır sanırım....Bu clan vatana millete hayırlı olsun
  • zaten artık tıocta nwm de bıttı serverın 1. olmak bısey ıfade etmıorr
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.