Şimdi Ara

Tiocfaidh Ar Lá dağıldı :'(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • x serverının en sağlam clanlarından biri olan Tiocfaidh Ar Lá clanı bugün akşam kısmen dağılmıştır kısmen dememin sebebi clan başkanı clanı disbandlamamış olup clanın çoğu üyesi clandan çıkmıştır ve yeni bi clan kurulmuştur bu clanın adı imagination dur . ben sadece gördüklerimi aktermak istedim eğer forumda bu konunun içinde olan birisi varsa bilgilerini bizimle paylaşabilir olayı açıklığa kavuşturabilir.
    herkese saygılar ii oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brit4Lite -- 8 Temmuz 2007; 1:06:35 >

• ilk defa duydum bu clanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BursaLe

ilk defa duydum bu clanı
    quote:

Orjinalden alıntı: BursaLe

ilk defa duydum bu clanı

normal bende ilk defa duydum ^^ x te oynamıom ama cogu serwerların saglam clanlarını 3-5 te olsa bılırım ama bunu hiç duymadım gormedım bılmıom :L
  • quote:

Orijinalden alıntı: BursaLe

ilk defa duydum bu clanı
    quote:

ilk defa duydum bu clanı

• quote:

Orijinalden alıntı: urfalee31

quote:

ilk defa duydum bu clanı

normal bende ilk defa duydum ^^ x te oynamıom ama cogu serwerların saglam clanlarını 3-5 te olsa bılırım ama bunu hiç duymadım gormedım bılmıom :L

Alıntıları Göster
    sıralamalara bakın anlarsınız clanın nasıl olduğu belki ilk 5 te değillerdi ama gerçekten çok sağlalardı gerçi hala öyle uzun zaman delos un hakimi olarak kaldılar gerçi x de olsaydınız bilirdiniz bu clanı bilmemeniz mümkün deildi ama neyse canınız saolsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Brit4Lite

sıralamalara bakın anlarsınız clanın nasıl olduğu belki ilk 5 te değillerdi ama gerçekten çok sağlalardı gerçi hala öyle uzun zaman delos un hakimi olarak kaldılar gerçi x de olsaydınız bilirdiniz bu clanı bilmemeniz mümkün deildi ama neyse canınız saolsun

Alıntıları Göster
    tioch faidh ara lai = our days will come

ira nin slogani

saglam clan olmasa da gm ve her turlu destege sahip olan clan, iyi olmus dagilmasi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mpc

ira nin slogani

saglam clan olmasa da gm ve her turlu destege sahip olan clan, iyi olmus dagilmasi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: urfalee31

quote:

ilk defa duydum bu clanı

x te oynamıyosanız bilmessiniz tabi ama admlar kaç yıldır abysee in sabihi
    abyee başka clana geçer o zaman artık sanırım
    iiolmuş aslında. türk düşmanları!

• quote:

Orijinalden alıntı: HitMeBaby

quote:

Orjinalden alıntı: urfalee31

quote:

ilk defa duydum bu clanı

x te oynamıyosanız bilmessiniz tabi ama admlar kaç yıldır abysee in sabihi
    abyee başka clana geçer o zaman artık sanırım
    iiolmuş aslında. türk düşmanları!

Alıntıları Göster
    Çok ilginç ya neden böyle olmuş acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: HitMeBaby

Çok ilginç ya neden böyle olmuş acaba

Alıntıları Göster
    valla türk düşmanları olduklarını bilmiyodum çünkü clanda baya bi türk oyuncu var. bide işin en garip tarafı clan başkanının clanı disbandlamaması. ama yaklaşık 20 kişi filan çıktı clandan gözlerimle gördüm. belki clan içi gruplaşma olabilir clanın dağılmasının seebebi yada başkana gösterilen bi tepki (neden diye sormayın sadece bi fikir )

• quote:

Orijinalden alıntı: Brit4Lite

valla türk düşmanları olduklarını bilmiyodum çünkü clanda baya bi türk oyuncu var. bide işin en garip tarafı clan başkanının clanı disbandlamaması. ama yaklaşık 20 kişi filan çıktı clandan gözlerimle gördüm. belki clan içi gruplaşma olabilir clanın dağılmasının seebebi yada başkana gösterilen bi tepki (neden diye sormayın sadece bi fikir )

Alıntıları Göster
    o clan xigenon serveri acıldıgından beri vardır o clanın lideri Duwolf Eski Nicki $uanki Duwolfy KnightOnline Nasıl deniyor teknik bir elemanıydı zamanında Madness vardı yalan Clan Ismi Degişikli Olmuştur ßence..

• quote:

Orijinalden alıntı: MotoChriss

o clan xigenon serveri acıldıgından beri vardır o clanın lideri Duwolf Eski Nicki $uanki Duwolfy KnightOnline Nasıl deniyor teknik bir elemanıydı zamanında Madness vardı yalan Clan Ismi Degişikli Olmuştur ßence..

Alıntıları Göster
    ßen kendimi bildim bileli kale onlardaydı item babası bi clan olmayan item yok yani!... NeverMore Tek basına kaldıysa biraz zorlanacak dier yeni kurulan clan ile isbirligi yapmazsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: mpc

ira nin slogani

Alıntıları Göster
    Çok eski clanlardan biri...
    Adından da belli oluyor. Arada boşluklar var.
    Hayırlısı neyse o olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: dijitaladam

Çok eski clanlardan biri...
    Adından da belli oluyor. Arada boşluklar var.
    Hayırlısı neyse o olsun.

Alıntıları Göster
    hakkaten bildim bileli delos onlarındı üzüldüm aslında baya imreniyordum onlara eskiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demosty

hakkaten bildim bileli delos onlarındı üzüldüm aslında baya imreniyordum onlara eskiden

Alıntıları Göster
    Ben bilirdim 2 yıl önce x de oynarken delosta hep onların bayrakları vardı bayrakları bi türlü inmezdi saglam clandılar bayaa bi
  • Bence çok iyi olmus gm destekli bir clan sallama bişi yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: reallygood

Bence çok iyi olmus gm destekli bir clan sallama bişi yani
    cLanın ismi güzeLmiş fransızca qibi :)

nasıLsa topla$acakLar dağıLsa ne oLur ???

Notice = Binba$ı oLdmmm oLey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joutsenlaulu -- 8 Temmuz 2007; 10:17:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reallygood

Bence çok iyi olmus gm destekli bir clan sallama bişi yani
    Uzun sure x te oynayan bir oyuncu olarak clanın dagılmasına sevindim.Gm destekli oldukları bana gore cok acıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majaran

Uzun sure x te oynayan bir oyuncu olarak clanın dagılmasına sevindim.Gm destekli oldukları bana gore cok acıktı

Alıntıları Göster
    gm destekli clandı iyi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

gm destekli clandı iyi oldu

Alıntıları Göster
    arkadaşlar duyduğuma göre clana ilk açıldığında gm tarafından 2milyan veya 1milyon np hediye edilmiştir ve clanın item bankası vardır clanda en ii puan yapanlar burdan item alabiliolar puanlara göre itemlerde sağlam itemler di ebiliyorum onların sağlam dedikleri +9 high class itemlerdir heerhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: LuciD`

arkadaşlar duyduğuma göre clana ilk açıldığında gm tarafından 2milyan veya 1milyon np hediye edilmiştir ve clanın item bankası vardır clanda en ii puan yapanlar burdan item alabiliolar puanlara göre itemlerde sağlam itemler di ebiliyorum onların sağlam dedikleri +9 high class itemlerdir heerhalde

Alıntıları Göster
    İsme bak Fransıca değilmi bu nese geleceğe bakalım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.