Şimdi Ara

Tıp (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
7
Favori
2.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Üstte onu da cevaplamış oldum. Kitapları verirken notlarını ve iletişim bilgilerini alıyorlar kitabı bedava veriyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dRose11 D kullanıcısına yanıt
    aa teşekkür ederim hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: usagiskitty

hocam yurtdışı hedefi olanlar için dediğiniz textbookların oluşturduğu temel faydalı olur mu? bir de anatomiden cidden çok korkuyorum ben. bugüne kadar hep yazarak çalıştım nasıl hallederim bilmiyorum

Ben de aday öğrenciyim . Size aktardıklarım doktor olan anne babamdan duyduklarım .. belki faydası olur diye paylaştım . Yurt dışı için planlı ve hedefe yönelik mümkünse ikinci sınıfta başlamak gerekir

not : cerrahi branşların döner sermayesi biraz daha fazla ancak doktorlar yıllık izin aldıklarında döner sermaye alamazlar , sadece çıplak maaş alırlar benim anne babam akademisyen ama 20 yıllık uznan doktor arkadaşları 8800 lira maaş alıyor . Döner sermeye için uzak akraba mirası gibi . Devlette para yoksa döner de yok ..

Hocam slayt üzerinden çalışıyorum dediniz ya, bu slaytlar hocaların derste kullandıkları slaytların fotokopisi mi oluyor yoksa slaytları direkt kişisel bilgisayarınıza mı aktarıyorsunuz

• Anatomi kolaymış , terminolojiyi kapınca oluyormuş korkmayın

• Hocaların derste kullandığı slaytlar. Sinif temsilcimiz slaytları toplayıp kırtasiyeye veriyor. Biz oradan çıkartıyoruz.

Silin bence, ders kaydetmek yasak diye biliyorum normalde. Yerin kulağı var :s

anladım hocam, son olarak bu çalıştığınız çıkmış sorular girdiğiniz dersin hocasının önceki senelerde sorduğu sorular mı, yoksa tusta çıkmış sorular mı oluyor? Eğer hocanın sorduğu eski sorular ise bunları üst sınıflarda tanıdığımız olmadığı durumda elde etme şansımız var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Atreides -- 26 Ağustos 2021; 22:27:43 >
  • this is me trying T kullanıcısına yanıt

normalde yasak ancak hocalarımızdan izin alıyoruz genelde sıkıntı çıkarmıyorlar. zaten işimiz bittikten sonra siliyoruz yaymıyoruz :)

izin vermeyen hocalarınkini almıyoruz zaten.

• Nasıl çalışılacağını dert etme, üst dönemler vs yeteri kadar taktik verir veya sen zaten anlarsın fakülteye göre. Çıkmışlara her zaman önem göster gerisi gelir.

Ben dönem 5 oldum, 1 kere bile belirli bir düzende çalışmadım 

• çıkmış sorular önceki senelerin soruları. tusla alakası yok. baya kalın oluyor çıkmışlar bizdekiler 10 yıllıktı yaklaşık. diğer soru ise çıkmış bizde kırtasiyeden çıkıyordu yine. her sene temsilciler o senenin sorularını kırtasiyeye veriyor. böylece çıkmışlar birikiyor. fakülte yeni ise çıkmışlar olmayabilir.

Hocam bu slaytları tablette okumak için pdf'ini almak mümkün mü ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TR_mahmutpek kullanıcısına yanıt
    nerde okuyorsunuz

• Online dönemde bize pdf şeklinde geliyordu. Yüz yuzeyken de ulaşabiliyorduk sanırım net hatırlamıyorum. Yine kazanacagin fakülteye göre değişebilecek bir cevap.

• usagiskitty U kullanıcısına yanıt

Ege tıp hocam

bu yıl kaça düşer sizce

• Ha bir de yeni aklıma geldi, hemen anatomi kitabı vs boşu boşuna para verip almayın, internette tonla pdf leri var çalışırsın, eğer okulda çalışman gerekirse at telefona veya tablete ordan devam et. Ben bir tane bile kitap almadım ve bütünlemem yok

• quote:

Orijinalden alıntı: usagiskitty

bu yıl kaça düşer sizce

Gittikçe düşmüş, 4k ya yaklaşır sıralama ama 4k olmaz büyük ihtimal, 3.9k civarı derim başarı sıralaması için. Puan için fikrim yok.

pff keşke bana gelmiş olsaydı ):

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.