Şimdi Ara

Tıp 5.Sınıfa Sormak İstedikleriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: diyetisyen1

quote:

Orijinalden alıntı: xaxti

quote:

Orijinalden alıntı: diyetisyen1

4 sene önce sınav dönemlerinde bu forumda çok takılmış biri olarak biraz gezindim forumda ve tıp tercih edeceklere yardım edebileceğimi düşündüm.

Tercih döneminde merak ettiklerinizi buradan sorarsınız elimden geldiğince cevaplayabilirim.

Diyetisyenliği kaçıncı senesinde ve neden bıraktınız?

1.sınıftayken karar verdim ama haliyle okul puanı kesileceği için 2.sene baştan adam akıllı ders çalıştım ve kazandım.

2010 senesinde 18binlerde olmuştum hedefim tıptı ama sağlık sektörü ataması kolay vb diyerek yazıp gitmiştim, ama sonradan git gide atamaların azaldığını kpssde çok yüksek puanlar almak gerektiğini anladım, ayrıca bölüme derslere de pek adapte olamadım ve bırakmaya karar verdim

Tebrik ederim azminiz için,kolay iş değil.

Benim de 2.senemdi tıp istiyordum ve istediğim gibi gelmedi.Mühendislik düşünmediğim için ben de eczacılık veya diyetisyenliklere bakıyordum ama sizin yaşadığınız durumu yaşama ihtimalim yüksek olduğu için 3.seneyi de seçeneklerim arasına aldım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_118822552//tm.htm bu konuyu da zamanınız varsa okursanız sevinirim,sizin de yorumunuzu almak isterim

• Hangi diyetisyenligi bıraktın?
    Hangi tıp fakültesindesin?
    Tıpta 1.sınıfta zor bi okulda dahi olsak yüksek ortalama yapmak mümkün müdür?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.