Bildirim
Tıp 5.Sınıfa Sormak İstedikleriniz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: diyetisyen1
4 sene önce sınav dönemlerinde bu forumda çok takılmış biri olarak biraz gezindim forumda ve tıp tercih edeceklere yardım edebileceğimi düşündüm.
Tercih döneminde merak ettiklerinizi buradan sorarsınız elimden geldiğince cevaplayabilirim.
nickin niye diyetisyen1? -
Neden diyetisyen? -
Başarısız troll -
Rize tıp sakarya tıp ve meram tıp arasında eğitim açısından çokkk büyük bi fark var mıdır
Edit: +erciyes
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esra rengsiz -- 25 Temmuz 2016; 23:09:11 > -
Hangi okul, okulunu ve genel olarak tıp eğitimini anlatır mısın? -
Diyetisyenliği bırakmıştım çünküquote:
Orijinalden alıntı: Guest-2E24BED41
Neden diyetisyen? -
ayrıca memnun musun iyiki yazdım diyor musun?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-2E24BED41
Neden diyetisyen? -
SAKARYA TIP YAZ -
Hangi üniversitedesiziniz ? Bir de tıp için önerdiğiniz üniversite var mı ? Sdü ve amü hakkında bilginiz var mı ? Teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: Üst Akıl
SAKARYA TIP YAZ
Önce sen -
Olmaz, önden buyurun bayan -
fizik dersi zor mu abi -
sakarya ve meramı bilmiyorum ama erciyesin önemli bir farkı var.
erciyeste komite geçme sistemi var diğer çoğu tıpta sınıf geçme sistemi var.
yani erciyeste komiteyi geçince bir daha o konulardan sorumlu olmuyorsun diğer çoğu okulda sene sonunda final sınavı da var. -
quote:
Orijinalden alıntı: rJcloser
ayrıca memnun musun iyiki yazdım diyor musun?
kesinlikle memnunum, ömrüm ders çalışmakla geçiyor ama sonunda atama sorunun olmayacak , bir yerlere geleceğini bildiğin için koymuyor insana -
quote:
Orijinalden alıntı: nope93
fizik dersi zor mu abi
Fizik dersi 1 ve 2.sınıfta var. yerine göre zor olabiliyor ama komite sisteminde 100 sorunun içinde en fazla 10 soru fizik oluyor ve bir kısmını eleyip çalışmadan sınava girdiğinizde pek bir şey kaybetmiyorsunuz -
allahım sana geliyorum ikide de mi var dişte durum ne hocam biliyor musunuz -
quote:
4 sene önce sınav dönemlerinde bu forumda çok takılmış biri olarak biraz gezindim forumda ve tıp tercih edeceklere yardım edebileceğimi düşündüm.
Tercih döneminde merak ettiklerinizi buradan sorarsınız elimden geldiğince cevaplayabilirim.
Diyetisyenliği kaçıncı senesinde ve neden bıraktınız? -
quote:
Orijinalden alıntı: nope93
allahım sana geliyorum ikide de mi var dişte durum ne hocam biliyor musunuz
Valla tıpta en nefret edilen ders diyebilirim, o kadar saçma formüller ezberleyip soruları yine de çözemeyeceksin çünkü hocaları da ayrı kibirli oluyor
Dişi bilmiyorum, yazmak istediğiniz fakültenin sitesine girip ders programlarına bakabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: xaxti
quote:
Diyetisyenliği kaçıncı senesinde ve neden bıraktınız?
1.sınıftayken karar verdim ama haliyle okul puanı kesileceği için 2.sene baştan adam akıllı ders çalıştım ve kazandım.
2010 senesinde 18binlerde olmuştum hedefim tıptı ama sağlık sektörü ataması kolay vb diyerek yazıp gitmiştim, ama sonradan git gide atamaların azaldığını kpssde çok yüksek puanlar almak gerektiğini anladım, ayrıca bölüme derslere de pek adapte olamadım ve bırakmaya karar verdim
Benzer içerikler
- dershane mi özel ders mi
- 1996 üniversite taban puanları ösym
- ip gerilmesi formülü
- doğru kelimesinin kökü
- roketsan çalışma saatleri
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X