Şimdi Ara

Tip-7 Saha Dolabı Aktiflik Sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Geldimi? Yeni değerler nasıl?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 24'ü öğlen net gitti ve haber yok. Tüm mahallenin interneti kesik ve 27'si sabah 08:00'da gelecek dediler. Vodafonenin dediğine göre TT saha dolabı olarak arıza kaydı vermiş. 4 gün internetsiz kalacaz🥲

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JONx J kullanıcısına yanıt
    Siz fatih mah. değilmisiniz? Bugün Gökçek mahallesindeler. Caminin karşısındaki sokakta yakalayabilirseniz sorun.

Kartların kapasitesi hakkında bilgim yok. 35b desteği yok diye biliyorum.

Tip-7 Saha Dolabı Aktiflik Sorunu

• Hocam internet geldi ve değerlerim değişti. Eski ve yeni olarak resimleri koyuyorum. Nasıl değişim olmuş? Yeni-Eski

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JONx -- 25 Ağustos 2021; 17:31:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JONx

Hocam internet geldi ve değerlerim değişti. Eski ve yeni olarak resimleri koyuyorum. Nasıl değişim olmuş? Yeni-Eski

Adresini netspeed'den sorgula hocam kaç metre çıkacak. Muhtemelen 200 metre üstü gibi duruyor.

60 mbps alabilirsin gibi gözüküyor. Atanabilir hız keenetic modemlerde yüksek görülüyor. 8 db'de 60 alırsın gibi modemden 6 yapsan 75'lik pakette 65-70 olabilir.

Eğer hızı yükseltme imkanınız varsa yükseltin. Bir ihtimal biraz daha artabilir hız. Hayırlı uğurlu olsun.
    Bir iki dolapda ki kartlara baktım. 35b desteği yok ve eski kartlar. Çinin Avrupanın çöplüğü olduk. İnşallah dönüşüm bölgesel devam ederde komple fttb de görürüz.

Ekleme: bina içi eklerinde elden geçse iyi olacak. Snr biraz düşük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 26 Ağustos 2021; 1:33:51 >
  • Saha dolabına olan uzaklık 120 metre hocam. Maksimum hız 79 MBPS'e kadar diyor. Büyük ihtimal DSL kablosu geldiği için böyle ankastreden. Bana çoğu kişi 100 MBPS'e kadar hız alabileceğimi söylediler. Sinyal zayıflaması düşük olduğu için problem yaşamayacağımı söylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JONx -- 26 Ağustos 2021; 4:57:35 >
    Her modemde farklı isimlendirmeler var. Snr(noise margin) 99 destekleyen hatta 50 ile bağlanınca 30 larda çıkmalı. Ama bu kinetik modemler de nedense hep düşük gösteriyor.

Dsl enterferans sorunu malesef çözümsüz dert. Ben 350 mden köyde 115 ulaşılabilir hız görürken, siz 120mden 99 hız görebiliyorsunuz. Hattı komple yenileselerde çevresel etkiden düzelme sağlanamıyor.

• Hocam şimdi kaliteli bir CAT-6 kablo ile ankastreden bağlantı yapsam, download margini kaça çıkar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Eğer ankastre müsaitse modemi oraya takıp denemeniz lazım. Ben komşudan rica edip 4-5 saat gözlemledim. Sizde bu yolu deneyebilirsiniz.

• Hocam arızadan önce 26-27 alıyordum. TT ekibinden birisi geldi modemi alıp direkt ankastreden bağlantı yaptı anlık. 1-2 MBPS farkla az hız aldım o kadar. Ama CAT-6 kablosu ile denemedi. Ek olarak margin değerim kendi kendine 8.5-8.7 arasına düştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JONx -- 27 Ağustos 2021; 9:2:23 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.