Şimdi Ara

Tıp Diye Diretmeden Önce (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Abla kusura bakma ama ben senin 25 yaşında olduğuna inanmıyorum umarım kırılıp gucenmezsin 🙏

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: and_soo

Abla kusura bakma ama ben senin 25 yaşında olduğuna inanmıyorum umarım kırılıp gucenmezsin 🙏

İnanmayabilirsin ama keşke PM atsaydın. Kötü niyetli insan çok birazdan damlarlar.
  • Yale Tıp 3 kullanıcısına yanıt
    Zaten sorun orda ya her yazanla munakasaya giriyorsun o yüzden 25 yaşında olduğuna inanmıyorum ben 18 yaşındayım burada yazanlarin %10una ya cevap veriyorum ya vermiyorum tartışma boyutu değil mesele saçma gelen hiç birşeye cevap vermiyorum sen 25 yasindasin ama sana göre çocuk kalıcak insanlara cevap veriyosun yapma bence çocuklar cocukluklariyla kalsinlar çoğu zaten gündem olmak için yazıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: and_soo

Zaten sorun orda ya her yazanla munakasaya giriyorsun o yüzden 25 yaşında olduğuna inanmıyorum ben 18 yaşındayım burada yazanlarin %10una ya cevap veriyorum ya vermiyorum tartışma boyutu değil mesele saçma gelen hiç birşeye cevap vermiyorum sen 25 yasindasin ama sana göre çocuk kalıcak insanlara cevap veriyosun yapma bence çocuklar cocukluklariyla kalsinlar çoğu zaten gündem olmak için yazıyo

Ben her zaman böyleyim. Hocalara bile cevap veririm yani haklısın ama kendimi değiştiremem. Belki sen daha olgunsundur,yaşla ilgili değil olgunluk.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.