Şimdi Ara

Tıp Diye Diretmeden Önce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunu neden istediğinize karar verin. Aileniz,çevreniz size çok zeki çocuk diyecek diye mi,ileride zengin(!) olacağınızı düşündüğünüz için mi,insanlara yardım etmeye ve tıp mesleğine gönül vermeye hazır olduğunuz için mi? Umarım tıp seçme sebebiniz sonuncuya yakın olur. Herkesin gönlünce olsun!

• Hicap duymuyor musunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kan görünce korkuyorum

İğne başı kadar kan aksa bile ama tıp istiyorum.

Bu sıralamama yazık edemem TIP OLACAK

TIPTIPTIP
  • abi cidden yalan söylemiyorum para önemli ama saygıdan önemli değil benim için. kimsenin yüzüne ne olup olmadığımı vuracak bir tip de değilim yani bazı tıpçılar gibi ego 101 alacağımı hiç zannetmiyorum. ama önemsendiğimi ve saygı duyulduğumu bilmek hoşuma giderdi acil bir durumda birilerine yardım ederek hem de paradan kat kat daha çok. tıp olmazsa hukuka yöneleceğim mesela çünkü avukatlık da saygın bir meslek ve insanlara yardım ediyorsun.
  • Tıpa gidenlerin seçme nedenleri
    1.yüksek puan aldım boşa gitmesin
    2.garanti meslek parası da iyi
    3.saygınlık
    4.hava basmak

Kimse de vay ben bayılıyorum uykusuz kalmaya surekli ders calismaya birilerine kendimden daha fazla deger vermeye onlar benim icin ilk sirada yardım etmek icin cildiriyorum demez.

• quote:

Orijinalden alıntı: heymanberry

Hicap duymuyor musunuz ?

Amaç kavga çıkartmak mı anlamıyorum gerçekten. İnsan olun biraz ya
  • İnsanlarla 'tıp' oynamak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: hallelujah.15

Tıpa gidenlerin seçme nedenleri
    3.saygınlık
    4.hava basmak

Kimse de vay ben bayılıyorum uykusuz kalmaya surekli ders calismaya birilerine kendimden daha fazla deger vermeye onlar benim icin ilk sirada yardım etmek icin cildiriyorum demez.

O saydıklarınız dışında da tıp okuyanlar var. Öyle bir korelasyonu nasıl kurdunuz merak ediyorum.
  • Yale Tıp 3 kullanıcısına yanıt
    Buranın yaş aralığını bilmene rağmen ağır türkçe kelimeleri kulanmanın sebebi ne? İtici görünüyorda ondan
  • quote:

Orijinalden alıntı: madambovaryy

Buranın yaş aralığını bilmene rağmen ağır türkçe kelimeleri kulanmanın sebebi ne? İtici görünüyorda ondan

Ağır Türkçe? Saçmalamayın allah aşkına.. Ayrıca yaş grubu ortalama 18 olan insanlar var,neden küçümseniyor anlamadım. Üniversiteye gittiğinizde hocalarınız size gayet yetişkin gibi davranacak,çocukluğu bırakın yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yale Tıp 3

quote:

3.saygınlık
    4.hava basmak

O saydıklarınız dışında da tıp okuyanlar var. Öyle bir korelasyonu nasıl kurdunuz merak ediyorum.

Haklisiniz pardon 1 maddeyi unuttum.
    5.bu nedenleri kabullenemeyen bu yuzden insalarla ugrasmaktan gercekten mutluluk duyduguna kendini inandirmaya çalışıp vicdan rahatlatanlar

Çocukluk :) Yaşımı bilmeden bunu yazman hımm nasıl desem. Ehemmiyeti yok peki. Yazdıklarını okursa n anlayacaksın. Dh ye küçümsemek kimsenin haddi değil elbet est.
  • quote:

quote:

quote:

3.saygınlık
    4.hava basmak

Haklisiniz pardon 1 maddeyi unuttum.
    5.bu nedenleri kabullenemeyen bu yuzden insalarla ugrasmaktan gercekten mutluluk duyduguna kendini inandirmaya çalışıp vicdan rahatlatanlar

Ben öyle olduğunu düşünmüyorum zaten anlattığınız gibi ego tatminiyse amaç insanlar bu kadar sıkıntıya katlanmaz. Aralarında gerçekten bu işi isteyenler de var ve en nihayetinde bu bir meslek. Bir meslek grubu hakkında bu kadar olumsuz yargılarınızın olması bence doktorluğu çok fazla idealize etmenizden kaynaklanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: madambovaryy

Çocukluk :) Yaşımı bilmeden bunu yazman hımm nasıl desem. Ehemmiyeti yok peki. Yazdıklarını okursa n anlayacaksın. Dh ye küçümsemek kimsenin haddi değil elbet est.

Ne dediğini anlamadım da kimseyi küçümsediğim yok. Sadece bir anda konuya girip ''çok itici görünüyor'' yazman sence de ilginç değil mi? Neyse daha fazla tartışmayalım. İyi forumlar
  • quote:

quote:

Hicap duymuyor musunuz ?

Mizah

İyi forumlar
  • quote:

quote:

quote:

Hicap duymuyor musunuz ?

Mizah

Komik değil.
  • hallelujah.15 H kullanıcısına yanıt
    ulan ben gercekten istiyorum be

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hicap duymuyor musunuz ?

Mizah

Komik değil.

Saygı duyarım sizin görüşünüz.

• Hani hastaları iyiestirdikten sonra onların o yuzundeki gülümseme ifadesi var ya aradıgim şey tam olarak bu. Diş istiyorum ama olsun ;)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.