Şimdi Ara

TIP düşünen kararsız arkadaşlar için ÖNERİ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
3
Favori
2.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gillbert

Ben de teorikten korkuyorum

gerekirse otururum 12 saat çalişirim ama o pratikler ...

• Ben çalışamam öyle

• daha yeni tip bitirmiş akrabamla konuştum selçuktan mezun oldu 6 sene boyunca en fazla yaptigin kan almak dedi pek inanasim gelmedi nedense dogrumudur acaba

• Benim de inanasım gelmesi

• tip diş makine hukuk 4 ü arasnda gidip geliyorum kahretsin ya

• İşin baya zormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Kominiko

Kocaeli ile tekirdağ ya da diğer anadolu tıpları arasında çok fark var mıdır?

Kocaeli oldukça iyi. Anadolu tiplari ile kıyaslamak yanlış olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ytghan21

hocam bugun kadavra bacaği gordumde çurumuş et falan acayip midem bulandi kusuyodum az daha oyle çok goruyomusunuz bide 6 sene boyunca ameliyat falan yaptiriyolarmi size pratikte en çok zorlandignz ne yaptiriolar teoirede calisir bi sekilde gecerm ama prstikten korkiyirum gercekten ..

Henüz 2. Sınıfa geçtiğim için vakalar konusunda bir şey diyemeyecegim fakat pratik 4. Sınıfta başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gillbert

Benim de inanasım gelmesi

inanabilirsin. onu bile yapmadan mezun olanlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 5 Temmuz 2014; 4:03:04 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

daha yeni tip bitirmiş akrabamla konuştum selçuktan mezun oldu 6 sene boyunca en fazla yaptigin kan almak dedi pek inanasim gelmedi nedense dogrumudur acaba

Selcuktan mezun akraban memnun muymus okuldan bilgin var mi? Tesekkurler simdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: pembeterlik

quote:

daha yeni tip bitirmiş akrabamla konuştum selçuktan mezun oldu 6 sene boyunca en fazla yaptigin kan almak dedi pek inanasim gelmedi nedense dogrumudur acaba

Selcuktan mezun akraban memnun muymus okuldan bilgin var mi? Tesekkurler simdiden

valla ozellikle onu sormadm ama genel olarak memnun yani

• ekşşilimon E kullanıcısına yanıt
    benim sıralamam 10437 ve istanbulda oturuyorum bu yüzden düzce yazmayı düşünüyorum. ama çevremdekiler daha yeni açılmış olduğu için gitme diyorlar samsun ingilizce veya erzurum yaz diyorlar köklü üniversiteler olduğu için karar veremiyorum bi türlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rnyahsi -- 6 Temmuz 2014; 13:56:37 >
  • benm de sıralama 9929.Konya da yaşıyorum.Selçuk tıp ya da necmettin istiyorum ama sıralama 9180 lerde sizce gelir mi?Bu sene sıralamalar düşecek diyolar??
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoshy yosh

Benim siralamam 13.800 lerde tıpï o kadar çok istiyorumki bu sene 2 tane mi ne yeni tip açılmiş, puanlar artabilir diyolar, en kötü ihtimal van tıp gelir dimi

15binlere kadar düşüyo bildiğim kadarıyla tıp gelir büyük ihtimalle önünde baya güzel üniversiteler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: rnyahsi

benim sıralamam 10437 ve istanbulda oturuyorum bu yüzden düzce yazmayı düşünüyorum. ama çevremdekiler daha yeni açılmış olduğu için gitme diyorlar samsun ingilizce veya erzurum yaz diyorlar köklü üniversiteler olduğu için karar veremiyorum bi türlü

Düzce tıp 1992 yılında açıldı. Ve 10 dan fazla yıldır öğrenci mezun ediyor. Çevren cahilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekşşilimon

quote:

Düzce tıp 1992 yılında açıldı. Ve 10 dan fazla yıldır öğrenci mezun ediyor. Çevren cahilmiş.

peki eğitim kadrosu önemli mi o kadar profösör veya doçent olması sanırım düzcede daha çok doçent var

• quote:

quote:

quote:

peki eğitim kadrosu önemli mi o kadar profösör veya doçent olması sanırım düzcede daha çok doçent var

Derslerimin yarısına Prof. Giriyor fakat bu önemli değil. Ne yardımcı doçentler var Prof. a bin basar. Önemli olan derecesi değil. Ders anlatma kabiliyeti.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Derslerimin yarısına Prof. Giriyor fakat bu önemli değil. Ne yardımcı doçentler var Prof. a bin basar. Önemli olan derecesi değil. Ders anlatma kabiliyeti.

teşekkürler. yani iyi diyorsunuz. o zaman seneye ordayım inşallah..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.