Şimdi Ara

tıp fak. icin tablet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ben senenin ortasından beri ipad 8 32gb + 1. nesil kalem kullanıyorum. Acayip memnunum. Yanına da logitech pebble ile logitech k380 aldım, laptop gibi oldu. Python kodlama, ders notları, çizim vs. her işimi görüyor. Benimle aynı dönemde birkaç arkadaş da başka markaların tabletlerini aldı, gördüğüm kadarıyla çok memnun değiller. Tablet alacaksanız ipadden şaşmamanızı öneriyorum, biraz ekstra para çıkıyor cepten ama çıkan paraya değiyor kesinlikle.

• akolanimosa kullanıcısına yanıt
    32 yetiyor mu acaba size ve Bende 750gb pc var sizce 128 yerine 32 mi alayım. Gerekli dosyaları fotoları falan atarım pcye

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • this is me trying T kullanıcısına yanıt
    Ben yerinizde olsam 32 gb a bulasmazdim.32 gb bile muhtemelen icindekilerle beraber 29-30 gb olarak geliyordur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • this is me trying T kullanıcısına yanıt

Hocam ben fotoğraf, film, oyun vs. yer tutacak şeyleri tablette tutmuyorum; o iş için kullanmıyorum aleti zaten. Eğer ana cihazınız olarak kullanacaksanız 32gb kesinlikle yetmez ama ders, ucundan kodlama, günlük kullanım, bilimum netflix türevi izlemek gibi durumlar için alıyorsanız, yanında da bir bilgisayarını varsa 32gb gayet yeterli. İlla saklamam gereken dosyalar varsa da clouda atıyorum ya da bilgisayarda paylaşımlı açtığım klasörü bağladım ipade, onu kullanıyorum. Sizin durumda 32 yeterli olabilir ama kullanım şeklinizi düşünüp kendi kararınızı vermeniz daha sağlıklı olur.

• g0fret G kullanıcısına yanıt

Bilmediğiniz konulada yorum yapmayın. Yanlış yönlendirmeyin insanları.

Bir ton uygulama yüklü, hala 12gb yerim var. O yeri de uzun bir süre doldurabileceğimi zannetmiyorum. Dediğim gibi, cloudda duruyor her şey.

tıp fak. icin tablet
  • TiredDemocrat kullanıcısına yanıt

Evet biraz kaygan ama yazmak çok güzel kalem akıp gidiyor, apple yetkili bayisinde tableti alırken sordular nano veya cam ekran koruyucu var dediler ve cam olanın avantajlarının daha fazla olduğunu öğrendim, daha kolay kırılıyor ama ekrana zarar gelmesini engelliyor ve parmak izi tutmuyor. Nano ise çok fazla parmak izi tutuyor ve kendisi kırılmasa bile altındaki ekran kırılabiliyor. Nano 100₺ Cam 160₺

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MustafaTosun kullanıcısına yanıt

160da o çıktı başımıza, daha tablet gelmeden tıp fak. icin tablet  bir de bluetooth klavye ekle 200-300 lira ohooo hocam tuzluya patlıyor bize, umarım uzun süre kullanırız

Hocam asagida zaten kendiniz yazmissiniz yer tutacak seyleri pcye aktariyorum diye.6 sene tip okuyacak biri icin konusuyoruz zaten 32 gb telefon yetmiyor artik tablet nasil yetsin?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • g0fret G kullanıcısına yanıt

İçindekilerle birlikte 30gb olarak geliyordur demekle bu yazdığınız çok farklı şeyler. Ben 2 farklı çözüm sundum, cloud veya bilgisayar. En az 128gb olması kesinlikle daha iyi, katılıyorum ancak aradaki fiyat farkı ciddi bir miktar. 32gb telefon yetmiyor tablet nasıl yetsin de çok yanlış, telefonda bir sürü fotoğraf, sağdan soldan gelen giden tonlarca dosya bulunuyor. Tablet kullanımıyla kesinlikle bir değil. Biraz dosyalama alanını yönetmeyi biliyorsa birisi slayt, pdf, ders notları vs. açısından hiçbir problem yaratmayacağına eminim. Söylediğiniz şeyler önyargı, mantıklı şeyler değil.

hocam siz tıp derslerinde mi kullanıyorsunuz tableti?

• Hocam belki daha ucuza bulursunuz cam korumayı ben garantisi de olsun diye Apple’da ysptırdım, bence bilgisayarınız varsa klavye olmadan da kullanabilirsiniz tabii size kalmış. Ayrıca moral bozmak gibi olmasın da o masraflara 75₺ not alma uygulaması da eklemenizi öneririm tıp fak. icin tablet 

hocam cok tesekkur ederim anlattıklarınız icin pozitif teknolojide egitim indirimi var 4.600 tlye denk geliyor aklem ve 128gb tablet 6 sene fotokopiyle ugrasmaktan kat kat iyidir

• aynen hocam 150 gözden çıkardım notability+goodnotes için tıp fak. icin tablet laptopum var belki dediğiniz gibi klavye almam :)

• Hayır hocam, sene içinde yks için kullandım. Şu anda da textbook ve slaytları takip ederek birkaç ders öğrenmek için kullanıyorum. Tıpta ortaya çıkabilecek ders çeşitliliği ve ağır işyükünü tahmin ederek yapıyorum yorumlarımı. İşin içinde birinden fikir almak istiyorsanız Youtube'da tıp için kullanan yabancı kanallar var bildiğim kadarıyla, onlardan da fikir alabilirsiniz dilerseniz.

• handoverhand H kullanıcısına yanıt

Rica ederim. 32gb için söylediklerimi de tekrar ederek, 128gb kesinlikle daha fazla esneklik sağlar hocam size, daha rahat edersiniz. Hayırlı olsun şimdiden.

hocam yks için yarım dönem kullanmak ve 6 sene boyunca tıpta kullanmak farklı durumlar tahmn edersinizki. 32 gb kullanırken sürekli clouda yedeklemek, pcye veri aktarmak gerekecek. tıp öğrencisi için 128gb+ daha verimli olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-629491C4C

hocam yks için yarım dönem kullanmak ve 6 sene boyunca tıpta kullanmak farklı durumlar tahmn edersinizki. 32 gb kullanırken sürekli clouda yedeklemek, pcye veri aktarmak gerekecek. tıp öğrencisi için 128gb+ daha verimli olur.

Ona katılıyorum zaten hocam, dediğiniz gibi kesinlikle uzun zaman diliminde 128gb ekstra alan sebebiyle rahatlık sağlıyor ancak 32gb işe yaramaz gibi bir durum da yok. En kötü yapılacak iş her dönem sonu önceki dönemin dersleriyle alakalı belgeleri vs. başka bir yere yedeklemek olur. Gayet kullanılabilir ve bir sıkıntı çıkarmaz. Ama evet, tekrar ediyorum ki yanlış anlaşılma olmasın, 128gb kesinlikle daha verimli olur.

tıp fak. icin tablet tıp fak. icin tablet 

• Hocam yerinizde olsam önce ikisinden birisini alırdım zaten işlemeleri aynı beğenmezseniz iade ederek diğerini alabilirsiniz. Ben goodnotes 5 alacağım

• MustafaTosun kullanıcısına yanıt

tamamdır hocam öyle deneyeyim :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.