Şimdi Ara

tıp fak. icin tablet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ipad 8. nesil 128gb ve apple pencil 1.nesil almayı dusunuyorum fotokopiye para gömmemek icin ancak huawei mate serisi de güzel deniliyor . sizin öneriniz nedir

• youtubede boyle calisanlari gorunce cok kolaymis gibi geliyor ama bence kagit kalem gibisi yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ipadsiz okunmaz
    -ibn-i sina

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuow

youtubede boyle calisanlari gorunce cok kolaymis gibi geliyor ama bence kagit kalem gibisi yok

evet hocam dogru soyluyorsunuz ama aylık 200 tl fotokopiye vermek de hos olmaz gibi

• Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt

tıp fak. icin tablet 

• Ben de düşünüyorum bunu çok, kampanya baya iyi ama gerçekten bununla çalışmak doğru olur mu hep bilmşyorum

• ben ipad ve kalem siparişi verdim kargoda hocam, gelince izlenimimi yazayım. bir de paperless veya mat ekran kağıdı arıyorum türleri nasıldır onu da bilmiyorum :/ öyle daha rahat yazılıyormuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp mı bilgisayar mühendisliği mi?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Paperlike'a bakın hocam

• Ben de İpad almayi dusunuyordum fakat 1000-1500 tl'lik lazer yazicilar bana daha mantikli gibi geldi doldurmasi ucuz oluyor epey de cikti veriyor.Kagit takıntıniz varsa daha mantikli geldi ben oyle halletmeyi planliyorum.

• 32 gb mı aldınız 128 mi. Ve araştırdınız mı 32gb yetiyor muymuş diye ?

• Hocam ben tableti aldım ve cam ekran koruyucu yaptım çok rahat yazılıyor, mat ekran koruyucular kalemin ucunu aşındırıyor anasını s****yor

• tıp fak. icin tablet
    Kahinatın en iyi tableti tab s7 ile dex modla full laptop hissiyatı yaşayabilirsin ve kalemde yanında beleşe geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaTosun

Hocam ben tableti aldım ve cam ekran koruyucu yaptım çok rahat yazılıyor, mat ekran koruyucular kalemin ucunu aşındırıyor anasını s****yor

Hocam kırılmaz cam mı aldınız ekran koruyucu mu?
    Bir de camlar kaygan olduğu için yazmada sıkıntı yaşamıyor musunuz, tak tak ses de çıkıyor mu mesela?

• up

• this is me trying T kullanıcısına yanıt

Mediamarkta teknosaya gittim ilk incelemek için hocam, tıpta kullanacağımı söyledim çalışanlar kesinlikle 32 yeter felan dedi ama ben emin olamadım 128 sipariş verdim. Zaten mağazadan 32 GB alacagim fiyatın biraz üstüne netten 128 GB aldım

• MustafaTosun kullanıcısına yanıt

Tamamdır hocam sağolun, bilmeden mat koruyucu alacaktkm ahahahha

• hocam bende tablet aldım da mediamarkta kazıkladıklar bizi galiba 70 e fln yaptılar ekran koruyucuyu,şimdi bu mat mı cam mı kalemi aşındırmasın diye soruyorum.

Birde bazen böyle elimle dokununca algılamıyor kalemle algılıyor da her türlü,pis olunca algılamıyor silince geçiyor götürmeli miyim?

Edit:Tab s6 lite

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10D90CAD3 -- 29 Ağustos 2021; 14:22:52 >
  • komenyus123 kullanıcısına yanıt

Samsung'a o kadar verilmez bence hocam, şarj ve kullanım rahatlığı açısından. Zaten ipadle aynı fiyat diye biliyorum

• Hocam valla bilmiyorum ki normal cam koruyucudur diye tahmin ediyorum. O sorun için de vakit geçmeden götürün bence

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.