Şimdi Ara

TIP FAKÜLTELERİNİ SIRALARKEN NEYE ÖNCELİK VERMELİYİM? (SON 14 TIP FAKÜL.) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dostum benim sıralamada 17800 Karabük tıp ilk sıra yazacağım bilgin varmı araştırdım dediniz sizce bu sıralamada hangisini ilk tercih yazayım İstanbul'dan gideceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karabük hakkında kötü yorumlar duydum velhasıl ona burun bukersen doğuya kalıyorsun. O yüzden iyi düşünmelisin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • maalesef o sıralamanın altındaki yerler hakkında biraz bilgim var. üstündekileri hiç bilmiyorum. ama karabükü ilk sıraya yazarsanız büyük ihtimalle geleceğini düşünüyorum.
  • belmonty kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğin gibi seçenekler az hayırlısı olsun

• Rize yazmayın hayat çok pahalı Rize'de güneş yok insanların psikolojik yapısına bile işlemiş bu durum. Öyle yeşilin maviyle buluştuğu bir şehir filan tamamen pazarlama üzerine kurulmuş bir yalan. Havadaki nem oranı o kadar yüksek ki elbise dolabının kapağı kapalı olsun elbiseler küf bağlıyor o derece. Ben ilk gittiğimde elbise yıkadım dışarıya asıyordum yanında kaldığım abi dedi ne yapıyorsun abi elbise asıyorum o orda kurumaz dedi. Dedim abi kurur neden kurumasın dedi iyi sen bilirsin. Bir gün geçti, iki gün geçti elbisem koktu suyun içinde hani halıya bir şey dökersin kururken tam kuruyamadığı için kokarya aynen öyle oldu herkes çamaşır kurutma makinesi kullanıyor. Arazi yok denecek kadar az bu durum ev kiralarına yansımış durumda. Kısaca Rize yazmayın.

• belmonty kullanıcısına yanıt
    Öncelikle merhaba. Benim sıralamam tıpa yetmiyor. Ancak belki gelir umuduyla doğudaki tıpları yazmayı planlıyorum. Hangileri hakkında kesin bir şekide ağır negatif yorumlar aldınız?
  • 10eydiGız kullanıcısına yanıt
    ilk 10 binden gidenlere veriyor hocam

• tıp yazarken en önemli ölçütlerden birisi üniversitedeki prof doçent ve öğretim üyesi sayısının çok olması internetten kolayca öğrenebilirsiniz

• rexot3 kullanıcısına yanıt
    İbrahim Çeçen vakfının sitesinde tıp fakültesi yazan bütün öğrencilere verilir.İlk 10 binde olupta yazanlara 2 burs verilir yazıyor.

• 10eydiGız kullanıcısına yanıt
    evet haklısınız yanlış okumuşum pardon

• ups
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.