Bildirim
TIP FAKÜLTELERİNİ SIRALARKEN NEYE ÖNCELİK VERMELİYİM? (SON 14 TIP FAKÜL.)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
up -
Başa Ağrı'yı yaz. Hem bursunu al hem de Atatürk Üni'de oku. Sonra not kasar geçiş falan yaparsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece şehir seç. Senin tercihin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lilkuti -- 9 Ağustos 2020; 16:1:2 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Eğitim olarak van en iyisi
Şehir olarak... Ölüm grubu
burs derken ne bursu bu -
hepsi aynımı olur hocam o zman? -
maalesef -
atatürk ünide oku derken o nasıl oluyor hocam? -
Hocam sıralama kaçtı
19203 hocam. -
Benimde 19.3 hocam neyi düşünüyorsunuz
valla seçenekler bunlar hocam. sadece neye göre sıralayacağımı bilmiyorum. başlara tabi biraz uçuklar ve altlara biraz düşükler yazılacak da. Bunların hangisini öne yazmak mantıklı onu arıyorum şuan. siz ne yapmayı planlıyorsunuz? -
Hocam trabzonluyum ben Giresun ordu Rize onlerde hitit tokat erzincan arkasında(buraya Kırşehir de girebilir) Kars ağrı Siirt vs var. Baya araştırdım sen Bi üni hakkında bir şey merak edersen bana sorabilirsin
Ben de aynı aralıktayım sıralamakta aşırı zorlanıyorum. şimdilik ordu-rize-van-giresun-şanlıurfa diye sıraladım ama giresun ve şanlıurfa'dan hangisini önce yazacağımı bilmiyorum. Yok mu bu üniversitelerde okuyan birileri? -
özelden biraz rahatsız edecem hocam hakkınızı helal edin. -
Ağrı tıp Atatürk üniversitesinde eğitim veriyor 4.sınıfa kadar Erzurum'da okursun.
İbrahim Çeçen vakfı fakülteyi tercih edenlere burs veriyor yanlış hatırlamıyorsam 400-500 TL gibi bir şeydi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ama 4 den sonra yine ağrımı olacak hocam? -
up -
Evet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- 90 tyt 70 ayt kaç bin
- 70 tyt 40 ayt kaç bin sayısal
- özcan aykin ayt fizik pdf telegram
- ders çalışırken dikkat dağınıklığı için ilaç reçetesiz
- 6 ayda derece yapılır mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X