Şimdi Ara

TIP FAKÜLTESİ HAKKINDA HER ŞEY (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
4
Favori
3.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ankara Tıp düşünüyorum ama bazıları onun yerine gazi tıp diyorlar rahat okursun vs. diyorlar. Sen olsan nereye giderdin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söylediklerinde haklılık payı var. ben de rahat okuyayım diye gazi yazardım galiba.
  • Arachnoidea A kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de bir şey sormak isterim.Konyadan düşüncesini sorduğum birkaç insan Meram tıp daha iyi diyolar fakat Selçuk sıralama olarak daha önde.Sizce bunun sebebi nedir veya bu konudaki düşünceleriniz, bu iki üniversite arasındaKİ farklar nelerdir bahseder misiniz?
  • Gazi tıp rahat okumazsın ama ankaraya göre rahatmış diye duydum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam eskişehirde nerde kalıyorsunuz çalışma ortamınız vs nasıl

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İstanbul'da yaşıyorum . Samsun vs Trakya . Sizce hangisi?

• hocam ingilizcetıp eğitimi veren fakültelerden en iyileri hangisi bana gazi gelme ihtimali var ancak ingilizce eğitimi kötü hocalar ingilizce bile bilmiyor derslerin bazıları türkçe işleniyor diyorlar doğruluk payı nedir
  • heyidjitsbob H kullanıcısına yanıt
    bir arkadaşımla evde yaşıyorum kiramız 800tl çalışma ortamında hiçbir sıkıntı yok ister evinde çalış ister okulda mikrop dediğimiz kütüphanede çalışabilirsin. dönemdaşlarının hepsinin ders çalışacağı zaman aynı olduğu için ekstra bir motive olma durumu söz konusu.
  • BirinciGelenSperm kullanıcısına yanıt
    Samsunu şehir olarak ve okul olarak çok seviyorum. Trakya hakkında pek bir bilgim yok maalesef. Samsun yazardım galiba ama uzaklığı da düşünmek lazım
  • eşref-i mahlukat E kullanıcısına yanıt
    Bende bilmiyorum niye onde olduginu.Ancak selcuktan yatay gecişle gelen arkadaşlarım oldu ve meramın daha rahat olduğunu söylediler.

• Hocam sıralamam 10.3k nereyi yazmalıyım ? Bir de pamukkale tıp hakkındaki görüşleriniz merak ediyorum PDÖ sistemi ile eğitim veriliyor galiba orda
  • corepride kullanıcısına yanıt
    Yazmaya 8binlik fakültelerden başla. Erciyes Çukurova Samsun iyi diyebileceğim önerebileceğim fakülteler. Ayrıca Pamukkale tıpın pdö sistemi benim sevdiğim bir sistem. Okula dahaa fazla gitmen gerekiyor daha fazla ödevin oluyor ama öğrenme konusunda daha eğlenceli diye biliyorum. House dizisinin bir bölümü gibi düşün. Yani bizde olan pdöler biraz öyle geçiyor.
  • up

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.