1500-2000 kontenjandan fazlar artış https://cdn.osym.gov.tr/pdfdokuman/2024/YKS/kkilavuzu16072024.pdf trabzon devlet üniversitesi 120 kontenjan < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 16 Temmuz 2024; 17:56:8 > |
tıp fakültesi kontenjanlarında rekor artış ve yeni açılan tıp fakülteleri
-
-
1500-2000 artış var
-
49kya çeker mi -
quote:
Orijinalden alıntı: ebobekok.
49kya çeker mi25k olur
-
merhaba sizi geçen seneden de biliyorum. hep paylaşıyorsunuz tıpla alakalı şeyler. ben tıp için sınava girdim üni okuyorken ben 25k idi hedef öyle de oldu 25kdan obpden dolayı 28kya attı. ben tıp yazacağım sizce gelir mi 28k ile çok umutsuzum obp diye bir şey olmasa kesin gibiydi. sizce gelir mi tıp 28k ile yoksa ümidi kesiyim mi ? geçen sene 30k ile kapatmış
-
quote:
Orijinalden alıntı: yardımiçinaçtımhessabımerhaba sizi geçen seneden de biliyorum. hep paylaşıyorsunuz tıpla alakalı şeyler. ben tıp için sınava girdim üni okuyorken ben 25k idi hedef öyle de oldu 25kdan obpden dolayı 28kya attı. ben tıp yazacağım sizce gelir mi 28k ile çok umutsuzum obp diye bir şey olmasa kesin gibiydi. sizce gelir mi tıp 28k ile yoksa ümidi kesiyim mi ? geçen sene 30k ile kapatmış
35kya kadar çekecek hocam
iyi mühendislik kontenjanlarında da çok fazla artış yapmışlar ve yapay zeka mühendislik bölümü olsun iyi ünilere yazılım mühendisi bölümleri açmışlar
-
Hocam simdi bu kontenjan olayini nasil yorumlamaliyim ornegin ordu tip 24k idi simdi 26k mi olacaktir yuksek ihtimal? -
neredeyse her fakülte de 10-15-20 kontenjan artırılmış 138 tıp fakültesi var
ek olarak 1-2 yıllık olanlar da 60-80 artışları olanlar da mevcut
2binin üzerinde çok fazla kontenjan artışı var
-
olma ihtimali yüksek
-
Eczacılık kontenjanları noldu bilginiz var mı
-
Yarı yarıya düşmüş neredeyse 52-93 gibi -
hepsi devlet tıplarda değildir herhalde
-
Ozelleri bilmiyorum da her fakülteden 10-15 diye artirmislar
-
Özel tıp gelir
-
hocam siralama 33900 yari burs bau istiyorum 36kdan kapatmis gecen sene oluru var mi sence -
hocam bunu 2023 ile karşılaştırmalı bir biçimde görebileceğimiz bir yer yok değil mi? Artışı nereden tam olarak görebiliriz? 2023 kontenjanı yazmıyor sanırım dosyada.
-
çok sağ olun.
-
Hocam merhaba sadece Ankara Yıldırım Beyazıt universitesi 65 kontenjan artırmış sizce 30k ya bu sene tıp gelirmi geçen yıl 29980 civarı kapatmış (bu sene yaklaşık 2bin kontenjan artışı var)
-
Kesin gelir hocam 35k de kapatacak diyorum artık tip fazla tercih edilmiyor
Ben hepsine bakmadım kontenjanların ama en az 10-15 artış var ve yeni üniversiteler açılmış bazı yerlerde 64 ise 4-5binlik kontenjan artışı bile denilebilir
Hatta açık bile kalacak özelde
Benzer içerikler
- üniversite kaydımın silindiğini nasıl öğrenebilirim
- sınav dönemi vitamin takviyesi
- 3d ayt matematik zor mu
- ilk 1000 için kaç net
- e devlette öğrenci kaydım görünmüyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X