Şimdi Ara

Tıp Fakültesi QR yoklama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ulan kırk yılın başı memlekete dönecektim ilk defa dönem 1 im herkesin evi yakın diye sürekli git gel yapıyordu benim yolum 20 saat diye şu zaman kadar hiç evine gidemeyen 5 10 kişiden biriyim tam aratatille pratik derslerin denk gelmediği günler birleşiyor 40 gün evde kalırım diye sevinirken artık QR yoklamaya geçileceği duyurusu yapıldı başkası yerine imza dönemi sona erdi diyorlar bunun herhangi bir açığı var mı forumdaşlar lütfen olması lazım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Sistem nasıl bilmiyorum ama QR'ı sen telefondan okuyacaksan bir arkadaşın fotoğrafını çekip atabilir., sen de telefondan okursun. QR'ı sen oluşturup cihaza okutuyorsan QR'ın resmini bir şekilde arkadaşına at o okutsun.

• Eğer paylaşmakta mahzur görmüyorsanız hangi tıptaydınız hocam

• Kanka hangi tıptasın bize de qr gelecek de : D

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Qr uygulaması konum doğrulaması da yapabiliyor. Sahte konum uygulaması kullanılınca algilayanlar da var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bize de bunu yaptılar bizim uyanıklar gidip telegramda grup kurmuşlardı linki gruba atıyorlardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir tane eski telefon alıyorsun oraya uygulamayı yükleyeceksin o telefonu arkadasına verecen o halledecek :)
    bizim ünide böyle yapmıstı geçen sene birkaç arkadas

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp fakültesi slaytları
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alastor Moody kullanıcısına yanıt

Hayattaki amacı sizin yoklamanızı vermek olan ve her derse sizin 2. telefonunuzla giren bir arkadaş lazım bir şey değilmiş... Retina veya yüz okumayla yoklama yapsalar daha sağlam olacak  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 26 Aralık 2024; 21:13:14 >
  • :) aaa sanki ben yaptım geçen yıl birkaç arkadas tıpta böyle yapmıstı evi uzak diye 2 hafta kadar öyle geçiştirdi

benim bölümde hala imza atılıyor  

bu arada ben hiçbir dersi kaçırmadım yani derslere giriyorum ki bence sağlık bölümü okuyanların girmesi gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alastor Moody -- 26 Aralık 2024; 21:15:49 >
  • olm derslere girsenize, niye kaçıyorsunuz?

• Bizim tıpta yoklama kalktı bu yıl. Darısı her bölümün başına. Geçen yıl da o kadar ugraşmalarına gerek yokmuş arkadaşların, hiç bir şey yapamazdı yönetim, yapmadılar da zaten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.