< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Tıp Fakültesi QR yoklama
-
-
Sistem nasıl bilmiyorum ama QR'ı sen telefondan okuyacaksan bir arkadaşın fotoğrafını çekip atabilir., sen de telefondan okursun. QR'ı sen oluşturup cihaza okutuyorsan QR'ın resmini bir şekilde arkadaşına at o okutsun.
-
Eğer paylaşmakta mahzur görmüyorsanız hangi tıptaydınız hocam
-
Kanka hangi tıptasın bize de qr gelecek de : D
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Qr uygulaması konum doğrulaması da yapabiliyor. Sahte konum uygulaması kullanılınca algilayanlar da var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bize de bunu yaptılar bizim uyanıklar gidip telegramda grup kurmuşlardı linki gruba atıyorlardı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir tane eski telefon alıyorsun oraya uygulamayı yükleyeceksin o telefonu arkadasına verecen o halledecek :)
bizim ünide böyle yapmıstı geçen sene birkaç arkadas
Hayattaki amacı sizin yoklamanızı vermek olan ve her derse sizin 2. telefonunuzla giren bir arkadaş lazım bir şey değilmiş... Retina veya yüz okumayla yoklama yapsalar daha sağlam olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 26 Aralık 2024; 21:13:14 > -
:) aaa sanki ben yaptım geçen yıl birkaç arkadas tıpta böyle yapmıstı evi uzak diye 2 hafta kadar öyle geçiştirdi
benim bölümde hala imza atılıyor
bu arada ben hiçbir dersi kaçırmadım yani derslere giriyorum ki bence sağlık bölümü okuyanların girmesi gerek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alastor Moody -- 26 Aralık 2024; 21:15:49 >
olm derslere girsenize, niye kaçıyorsunuz?
-
Bizim tıpta yoklama kalktı bu yıl. Darısı her bölümün başına. Geçen yıl da o kadar ugraşmalarına gerek yokmuş arkadaşların, hiç bir şey yapamazdı yönetim, yapmadılar da zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X