Şimdi Ara

Tıp Fakültesi Yatay Geçiş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
3
Favori
9.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sağolun hocam verdiğiniz bilgiler için.Ben daha önce birkaç kişiden Kocaeli'nin kampüsünün merkeze uzak olduğunu bir de çevresinde çok ev falan olmadığını duymuştum da o yüzden bir sorayım dedim.Kocaeli iyidir elbette sonuçta Büyükşehir ve İstanbul'a yakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RoideTemps kullanıcısına yanıt
    Atatürk

• Eger Antalyada okumak istiyorsaniz Alaaddin keykubat uni yi de dusunun derim

• fasulyee kullanıcısına yanıt
    sen marmara dişteydin kırık obp ile mi atatürk ü kazandın
  • ilk23k İ kullanıcısına yanıt
    Yok

Merkezi ile

• Sdü 100+ kisi finalsiz geçmiş dogru mudur

puan etkisi arttıysa sıkıntı olabilir ama şansınız yüksek bence . mutlaka deneyin
  • AliiBaba07 A kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten geçen Alanya'ya yatay geçiş hakkı kazanmıştım ama açıkçası Alanya'nın ileride ne olacağı belli değil halen.Bu sene Alanya'yı yazan öğrenciler eğitimine Alanya'da başlayacak ayrıca ileride klinğin de taşınma ihtimali var,riskli o açıdan

• GergedanGörünümlüAyı kullanıcısına yanıt
    Dönem 2lerde yaklaşık 80 kişi finalsiz geçti,bence adaletsiz finalsizin 74 olması.En az 80 hatta 85 olmalı finalsiz.Ondan sonra da kötü olan Ispartanın adı daha da kötü oluyor.Eğitimi kötü üstüne bir de bu finalsiz olayı cidden saçmaladı okul ama bu seneden itibaren finalsiz 81e çıkacakmış hocaların dediğine göre

• berryrreb kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı hocam ihtimal pek vermiyorum ama inş olur

• GergedanGörünümlüAyı kullanıcısına yanıt
    Hocam siz ne yaptınız bu arada,galiba Hatay'daydınız yanlış hatırlamıyorsam.

• Açıkçası istanbul için şansınız biraz az ama antalya olabilir eğer düşünürseniz ingilizce programlara da bir bakın isterseniz

• entelcocuk E kullanıcısına yanıt
    Hocam ingilizce programlara geçme gibi bir şansım yok ne yazık ki.Sene kaybı oluyor diyorlar.Sizin bu konuda bir bilginiz var mı?

Ne yazıkkş benimde pek bir bilgim yok ama ingilizce programlara daha az kişi başvuruyor o yüzden dedim belki sadece hazırlığı geçerbilirseniz kabul ediyorlardır ama yine de bilen biri cevaplarsa daha iyi olur. Normalde ingden türkçe programlara geçişte sorun olmuyor çünkü

Ne yazıkki benimde pek bir bilgim yok ama ingilizce programlara daha az kişi başvuruyor o yüzden dedim belki sadece hazırlığı geçerbilirseniz kabul ediyorlardır ama yine de bilen biri cevaplarsa daha iyi olur. Normalde ingden türkçe programlara geçişte sorun olmuyor çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: RoideTemps

Her gün 3.30-4 gibi yatış 07.00de kalkış,okuldan genelde 15.30-16.00 gibi çıkış.en geç 18.30-19.00 gibi tekrarlar-ses kayıtları-kısacası derse başla arada 1-2 saat falan mola ver ve 2.00 gibi çalışmayı bitir.Benim bu yıl yani 2.sınıfta uyguladığım plan bu şekildeydi.Haftasonu da o haftaki bütün derslerin tekrarını yapardım.Ama bunu hep düzenli uyguladım,komiteden sonraki ilk gün bile bu düzenim aksamadı hiç.Bunu isterse herkes uygulayabilir ama tabii ki biraz Ağır geliyor insan zamanla bıkabiliyor,bu Benim yaptığım zaten yatay geçiş için çalışmaydı.Normalde bu kadar abartmaya gerek yok,eğer yatay gibi bi amacın yoksa bu kadar düzenli çalışmak şart değil.👍

Bu kadar ygs/lys kassan cerrahpaşa gelmemesi anormal olurdu hocam

• degercan10 D kullanıcısına yanıt
    Şans mı desem kader mi desem ygsde ve lysde bir türlü istediğim yer olmadı 😌

hocam 3-3.30 saatlik uykuyla tüm yıl nasıl dayandınız helal olsun
    bununla ilgili öneriniz varmı
    ayrıca ders çalışma tekniğinizden ve sıkıldığınızda(motivasyonunuzu geri toplamak için) ne yaptığınızdan biraz bahsedermisiniz
  • protonefridyum kullanıcısına yanıt
    Yatay geçişi çok istediğim için tüm motivasyonum buna odaklıydı.Çok sıkıldığım zamanlarda internete girerdim sürekli.Mesela o gün ne işlendiyse onun ses kaydını-tekrarını yine aynı gün içinde bitirmeye çalışırdım,diğer bir güne sarkınca birikeceği için beni olumsuz etkiliyordu.Bir de dediğim gibi hep en iyi olma hırsı var bende,atıyorum sevmediğim bir kişinin beni geçmesine pek tahammülüm yoktur ,bu gibi nedenlerden dolayı motivasyonum hep üst seviyedeydi

• Hocam naptınız nereye geçtiniz?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.