Şimdi Ara

Tıp fakültesinde okuyup yayın, makale, araştırma yapmak istiyorum diyenler gelsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
15
Favori
4.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ankaratıplı

1. sınıfta bir arkadaşım almanyada tıptan direkt kabul aldı, şu an hazırlık eğitimi aldı seneye orda derslere başlıyor
    2. sınıftada oxfordtan kabul alan arkadaşım var yaptığı çalışmalardan ötürü, seneye orada eğitimlerini alacak

bunlar daha okurken
    Merak ettim de tam olarak nasıl çalışmalar yaptılar?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tüm tıp fakültelerinde hocalar bu kadar ilgili midir acaba?

• Hocam benimde bir makalem var Koyunların koyun oluşu hakkında Türkiye'de yapacağım bunu kim destek çıkar bana

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • marmarada da var bu sistem hocam :):)

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Hocam içimdeki tıp kazanıp okuma isteğimi arttırıyorsunuz. Ceng konuları ile uğraşmak yerine bunlara ağırlık verseniz çok güzel olur. Elinize sağlık

• huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt
    Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

katılıyorum bu adama garezleri ne anlamış değilim lütfen devam hocam ( @Ankaratıplı hocam gelecek planlarınız neler almanca öğrenmeniz sadece araştırma falan için değildir sanırım bi Almanya kokusu sezdim bahseder misin?  )

• hedef3k kullanıcısına yanıt

ilk zaman hedeflerim o yöndeydi ama şu an biraz akademiye kaymak istiyorum ama değişir daha okulun bitmesine 3 yıldan daha fazla süre var ama almancamı daha da geliştirmeye çalışacağım o ara

• TERCİH DÖNEMİ YAKLAŞTI 

• quote:

Orijinalden alıntı: Tugrulgm456

Peki sizin hiç makaleniz var mı?

1 tane var diyelim    inşallah küçük değişiklikler sonucu dergide yayımlanacak

• quote:

Orijinalden alıntı: an agony

Merak ettim de tam olarak nasıl çalışmalar yaptılar?

Alıntıları Göster

almanyaya giden hiçbir çalışma yapmadan direkt nc ile kabul aldı

NC: aldığınız puan (yerleştirme puanı)=x olsun

560(tam puan)- x= 560-x

560-180(sınavdan geçmek için en az puan)=380

(560-x)/380sonra bunu 3le çarpıyorsunuz

[(560-x)/380]*3 sonra 1 ekleniyor

([(560-x)/380]*3) + 1 bu sizin nc puanınız oluyor ama testdaf yani almanca yetkinlik sınavınızı da vermeniz gerek(1 yıl geçerliliği var sınavın 1 yıl içerisinde almanca denkliği alıp başvurabiliyorsunuz bizim okuldan böyle giden vardı)

-----------------------------------------

ingiltere ile kabul alan da üniversite de sinir bilim üzerine yaptığı çalışmalar ve hocanın çok güçlü referansı ile kabul aldı

• up

• Hocam bu araştırmalar peki her okul bünyesinde olan şeyler mi yoksa ozel olarak bazi okuldaki hocaların desteği ile mi oluyor? Mesela malatya,Samsun,Trakya gibi yerlerde okuyan biri icinde bu gecerli midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TıpsMı -- 16 Ağustos 2021; 17:11:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.