Şimdi Ara

Tıp için Tablet önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Onerebileceginiz tabletler var mi ben tab s8 plus dusunuyordum

• Şuan icin zaten apple ve samsung tabletleri en ön plandalar acıkcası bu konu işletim sistemi ile alakalı
  • furkansivas kullanıcısına yanıt
    Suana kadar hep samsung cihazlar kullandim o yuzden android cihazlara bakiyorum
  • Ben kardeşim icin ipad düşünmekteyim oda diş okumakta fakat s8 plusta cok iyi bir tablet ben işletim sisteminden dolayı karar verdim bence en oncelikli olarak bu daha ıygun bir konu
  • Boomy819 B kullanıcısına yanıt
    O zaman tabikisi en güzel terciği yapmişsiniz
  • furkansivas kullanıcısına yanıt
    Hocam huawei matepad air nasil sizce onlarda google a erisim sikintili biraz galiba
    Şöyle diyelim Google uygulamaları yüklenmekte ama tabiki bazen sıkıntı çıkarıyor. uygulamalar tabletin kendisi güzel fiyat göre uygun ses kaliteside çok iyi ama Google ile senkronize calişiyorsaniz uygulama depolama gibi samsung tabletler daha uygun .Alan arkadaşlarım ise tableti çoğunlukla dizi film ve pdf icin tercih ettiler
  • Kalemi kullandım o tapletlerin ama hiç not almadım Tablet ile nasıldır bilemiyorum kotu olcağini düşünmüyorum ama bi apple pen değildir sanirim ama samsung ile baş başa olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkansivas -- 29 Ağustos 2023; 11:35:12 >
    Bence en doğrusunu yapıyorsunuz apple kullanan arklarinizda cok olacaktir ama tel ziyade tablette özgürlük en azından korsan yazilim ile daha ekonomik ve uygulama bolluğu yaşayacaksiniz
    Geç gördüm kusuruma bakmayın ayrıca bildirim düşmedi telefonuma

Hocam yüzde kaç indirim veriliyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.