Şimdi Ara

Tıp kazandım.bilgisayar yada tablet lazim olur mu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Adamakıllı bir soru sormuş mal gibi kalmak istemiyorsan adamakıllı cevap vereceksin yararlı konu ben de baktım sonra klasik Türk doktoru egosu olmasın diyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan salaklar tabiki üni de laptop tur tablettir lazim olur hangi bölümü kazanırsan kazan. Gelmiş faydalı konu diyor . Bu konunun gereksizliğini malwarelin yorum atmış olmasından anlamam lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nothing.LoSe

Ulan salaklar tabiki üni de laptop tur tablettir lazim olur hangi bölümü kazanırsan kazan. Gelmiş faydalı konu diyor . Bu konunun gereksizliğini malwarelin yorum atmış olmasından anlamam lazim.

Lazım olur de geç boşboğazlık yapmazsan olmaz ama de mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIImalwareIII -- 12 Ağustos 2017; 10:13:18 >
  • Bilgisayar mühendisliği kazandım steteskop lazım olur mu?

• IIImalwareIII kullanıcısına yanıt
    Boş insansiniz ti ye alıyorum sizi. Bozuluyorsan yapmiyim bidaha

• Ya arkadas.ne kadar bos insansın. kardesim boyle dusunuyorsan yazma cevremde tıp okuyanlar var diyorlar gerek yok onun için sordum.Sabahdan yok tip okuyanlarin egosu boyle yok şöyle senin gibi insanlar konustukca adam ego yapar nasil bu insanla ayni seviyedeyim diye.Zaten konusma tarzından kültürünün ne seviyede olduğunu anladık daha fazla yorum yapma bos yere bildirim geliyor

• gerek yok
  • Cakarss C kullanıcısına yanıt
    Ufff adam hem tıp kazanmış. Hemde kültür tahlilcisi.

• bu ne saçma soru arkadaşım tıpçılar dizi film izlemiyor mu ya da ne biliyim bir şey merak edip araştırmıyor mu bence abarttınız
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.