Şimdi Ara

Tıp kazandım sorularınız varsa cevaplayabilirim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
7
Favori
2.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam mezunum sene başında tyt mat netlerim en kötü 30 oluyodu 1-2 aydır düşüşteyim 20-25 arası yapıyorum var mu önerin ?
    Mat 20 net yapmama rağmen genelde 85 falan yapıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam denildiği gibi tıpta boş vaktiniz yok mu bana hiç sosyal hayatları yok hep ders hep çalışma diyorlar doğru mu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinhayko cepkinci

hocam tyt matematik netlerim bir türlü yükselmiyor ve bu canımı ciddi manda sıkıyor.bir türlü yapamıyorum nedense.

sizce ne yapmalıyım tyt matematik adına. netlerimi yükseltmek için tyt matematik lazım fakat bir türlü yapamıyorum.

ne önerirsiniz. ?

ayrıyeten 12.sınıfta tyt mat netleriniz ve genel netleriniz nasıldı acaba bu zamanlarda.

Alıntıları Göster
    Bu zamanlaeda nasıldı hatırlamıyorum ama 3-4 netlerden 33-34 netlere kadar çıkartmıştım gerçek sınavda da 12'de 19 yapmışım sanırım mezunda da 34 sanırım. Konuyu en ince detayına kadar öğrendikten sonra biraz zor soru çözmek düşünmek kolay soru çözme sürenizi kısaltır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: trolldetector

Bu mesaj silindi.
    Bence dönemi sağlam tut 12'de zaten hepsine çalışacaksın en azından o bölüm sağlam olur tyt dediğin sınav o kadar zor değil pratik gerektiriyor sadece zor olan kısmı o. Konuları anlamada zorlanılacak çok konusu yok ama soru tipi çok fazla sorabilecekleri yeni soru tipleri vs derken zorlaşıyor ama halledilemeyecek şey değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: aluminyumfosfat

Hocam denildiği gibi tıpta boş vaktiniz yok mu bana hiç sosyal hayatları yok hep ders hep çalışma diyorlar doğru mu
    60 ortalama yapacaksan gezersin ama 70-80 üstü ortalama için sosyal hayatı kısman gerekir. Şahsen ben geziyorum, kitap okumaya zaman ayırıyorum, youtube'da baya takılıyorum, partilere gidiyorum ama sorsan ortalamam 61 çünkü ben genelde son 1-2 hafta çalışıyorum ve düzgün çalışmıyorum düzgün bir not için en azından son 3-4 hafta çalışılması lazım ki bizim okulda sınavlar 5-6 haftada bir oluyor. bu da maksimum 1-2 hafta dinlenmek oluyor her 1.5 ayda. Geçiş hayaliylr gidiyorsan bir okula öyle ne yazık ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1EC6D5E14

Bu mesaj silindi.
    valla ss ekliyim hocam, yanlışım vardır belki siz inceleyin.
    Tıp kazandım sorularınız varsa cevaplayabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: uçanadamlugano

Hocam mezunum sene başında tyt mat netlerim en kötü 30 oluyodu 1-2 aydır düşüşteyim 20-25 arası yapıyorum var mu önerin ?
    Mat 20 net yapmama rağmen genelde 85 falan yapıyorum
    Bölüm denemesi. Sonra genel denemelere devam.

• oylesinebiri09 kullanıcısına yanıt
    Onun sadece sınav tadında ve orijinal sorular bölümünü çözdüm.

Bilgisarmal geldi aklıma başka ne çözdüm hatırlamıyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.