Şimdi Ara

Tıp kazandım sorularınız varsa cevaplayabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
7
Favori
2.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 0'dan başlayarak 12. sınıfta 36k yapabilmiştim. Mezun senemde son 2 ay olan bir rahatsızlıktan dolayı daha iyi yapabilcek olsam da 11k yaptım ve tıp okuyorum. Bölüm hakkındaki sorularınızı cevaplayabilirim. Özellikle Çanakkale hakkındaki sorularınızı cevaplayabilirim. Şu an Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde okuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yurtta mi kaliyorsun aile yanı mi ?

Ortam nasıl ?

• 12.sınıftaki çalışmaların nasıldı? 12deki deneme netlerin ve tyt-ayt netlerin nasıldı?
    Obp kaçtı?
    Teşekkürler şimdiden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kaç nete 11 bin geldi sonucunu atar mısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ea_guru

Yurtta mi kaliyorsun aile yanı mi ?

Ortam nasıl ?
    Özel yurtta kalıyorum. Fyatı pahalı. Küçük şehir denip geçilse bile ev kiraları özellikle üniversiteye yakın evler gayet pahalı.

Ortam dersen bana göre burda kim kimin arkasından iş çeviriyor belli değil, arkadaşları uyuyunca gizlice ders çalışıp çalışmadım diyen tipler, hayatını ders çalışmaya adayıp konuşmayı bilmeyen tiplerle dolu. Bana soracak olursanız tam bu sıralama aralığı biraz salak insan dolu. Çok aşırı sosyal, zeki insanlar da var orası ayrı konu. Benim çevrem baya geniş burda ama pek sevdiğim söylenemez. Diğer türlü eğlence vs diye soruyosan sınavlar komite şeklinde genelde her komiteden sonra bir parti, eğlence vs oluyor.

• odtücengli O kullanıcısına yanıt
    odtü cenglilere köle olacaklarmış

• quote:

Orijinalden alıntı: examacc20

12.sınıftaki çalışmaların nasıldı? 12deki deneme netlerin ve tyt-ayt netlerin nasıldı?
    Obp kaçtı?
    Teşekkürler şimdiden
    Obp 85-86 civarıydı son sene açığa geçtim diplomamda yazan puan 91.
    12. sınıfta matematik ve geometrim zayıftı ama öyle derken baay zayıftı en başta ygs lys sistemi kalktı tyt ayt geldi onda da fen sosyal yoktu geri geldi falan baya karışıktı ortam ama ilk ayt sınavımda total netim 19 civarıydı 7(mat+geo) 12 de fen gibi bir şeydi. Yıl sonunda 55 net yapmıştım sanırım bunun 35'i mat olmuştu feni 20 yapabilmiştim.

12. sınıf 2. dönem doğru düzgün çalışmaya başladım, çalışma rutinim it gibi çalışmaktı haftanın 5 günü sabah 9 akşam 11 ders. Cumartesi sabah 9 akşam 7 gibi. Pazarları ise 1 tane deneme tyt ya da ayt.

Yaptığım en büyük hata sadece mat geo kasmak diğerlerini dinleyip geçmekti çok az çalışmıştım. Özellikle mesela ayt fizik netim 12'de 3 netti normal ayt'de. Mezun senemde 10 olması lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • odtücengli O kullanıcısına yanıt
    Okuduğum en saçma yorumlardan
  • Anadolu Çomarı A kullanıcısına yanıt
    Benim de obp 87 ve 12.sınıfım. 25-30k hedefliyorum o sebeple sordum, teşekkür ederim başarılar hayatınızdaaa

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    12. sınıfta bu aylarda kaç net yapıyordun

• quote:

Orijinalden alıntı: odtücengli

Bu mesaj silindi.
    Birincisi para için yazmadım bu soru ona bir gönderme sanırım.

2. sorum hangi alanda bitecek merak ediyorum? Acilde doktor bulunamayan hastanelerin olduğu ülkede bile ki en önemli bölümlerden biri. Nüfusumuzun artışına göre yurt dışına giden öğrenciler, emekli olan ve ölen doktorlar ile sayı her zaman gerekli ölçüde kalıyor. Merak edilecek bir konu yok. Benim gözümde bu şartlar altında doktorluğun gözde olduğu bir ülkede(ki bu kötü bir şey bence mühendisler değersiz sayılıyorken, sağlık sektörüne bu kadar önem verilmesi) en azından 20 yılı var üniversite kontenjan artırılması bu şekilde devam ederse.

• quote:

Orijinalden alıntı: shebelongstothestreets

12. sınıfta bu aylarda kaç net yapıyordun
    Net hatırlamıyorum ama asıl artış son 2 ayda seri deneme çözüp analiz ettikten sonra olmuştu. Ayt en yüksek netim 47 iken o sene 55 yapmıştım.

deneme öneriside yapar mısın benimde netler şu an 35 40 arası aytde hedef 55+

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80

kaç nete 11 bin geldi sonucunu atar mısın
    TYT
    TR 34D 3Y
    SOS 13D 3Y
    MAT 34D 2Y
    FEN 18D 1Y

96.75

AYT
    MAT 37D 2Y
    FİZ 11D 1Y
    KİM 12D 1Y
    BİYO 9D 3Y

67.25

• quote:

Orijinalden alıntı: shebelongstothestreets

deneme öneriside yapar mısın benimde netler şu an 35 40 arası aytde hedef 55+
    Ben üçdörtbeş ve acil mat çözdüğümü hatırlıyorum diğerleri dershane denemesiydi genelde simya yayınlarıydı.
    Simyayı pek beğenmiyordum.
    Acil zordu baya onu hatırlıyorum.
    Üçdörtbeş iyi diye hatırlıyorum ama saçma sorular vardı diye hatırlıyorum.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.