< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greg in Tech -- 19 Temmuz 2024; 20:16:45 > |
Kocaeli Endüstri mezunuyum, merak ettiklerinizi cevaplayayım
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Endustri muhendisligi ve elektrik elektronik muhendisligi arasinda kaldim elektrik elektronik muhendisligi daha cok tavsiye ediliyor maas gibi etkenler sebebiyle ne onerirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Abartısız söylüyorum Kocaeli endüstri mühendisliği bölümü Tr de baş altı okunabilecek en iyi bölüm . Elektrik melektrik kafayı yormayın. Endüstri tek kalem. Bu adamlar ne yapıyor bilmiyorum. Meslek tam olarak ne için belli değil okurken . Ama her iş alımında Varlar. Kocaeli endüstri gizli bir hazine değerini bilenler için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kocaeli özelinde mi sordun bilmiyorum ama bizim okulda EE yok bildiğim kadarıyla. Elektrik var sadece.
İş anlamında da biri diğerinden üstün diyemem çünkü ikisinin de istihdam edildiği departmanlar genelde farklı oluyor.
İnan sektördeki herkes aşağı yukarı aynı maaşı alıyor.
EE'ciler yazılıma kayıyor genelde, birkaç yazılım dersleri var bildiğim kadarıyla. İstediğin okulun ders porgramına bakarak karar verebilirsin.
Çok detay vermediğin için şimdilik bu kadar yazayım ama hangi okulu düşündüğünü, ilginin nerede olduğunu yazarsan tekrar konuşabiliriz.
-
Benim bölümden tanıdığım çoğu kişi iyi şirketlerde.
Okul sanayi bölgesinde olduğundan 2. veya 3.sınıftan itibaren öğrenciler çalışmaya başlıyor ki Gebze OSB'de ne kadar sağlam şirketler var bilirsiniz.
-
Abdullah gül üniversitesi düşünüyorum yurt disi imkanlari iyiymis egitimi de iyiymis orada elektrik elektronik ve endustri de tutuyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hiç bilmiyorum bu okulu gerçekten ama ingilizce eğitim veriyormuş. Kocaeli Endüstri tutarsa onu öneririm AGÜ yerine ama inglizceyi kendin halletmen gerekecek.
-
Biliyorum dostum birçok arkadaşım var Kocaeli endüstri mühendisliği mezunu. Çoğu ne iş yapacağız bölüm çöm genel vs. Diye yakınsalar da bir elektrik mühendisliğine göre çöl rahat bir müfredat ve çok fazla iş sahası olan bir bölüm . Bu sıralamalara yazan mutlu olur mezun olduktan sonra .
Ortak arkadaşlarımız vardır belki :) Katılıyorum yazdıklarınıza. Umarım herkes gönlündeki bölüme yerleşir.
-
odtude yüksek lisans ortamı nasıl? itüde lisans okuyorum ama odtü ortamını hep merak etmişimdir, lisans kadar olmaz tabi ama yüksek lisansta da o ODTÜ ortamı var mı acaba?
-
Fikrim yok, Eylülde başlayacağım
Okuyan arkadaşlarım çok keyif alıyor ama.
Hangi rollerde çalıştınız/staj yaptınız, çevrenizdei ieciler genel olarak hangi rollerde çalışıyor
İş analistliği hakkında düşüncen nedir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X