Şimdi Ara

Tıp kazanmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • önce gerçekten emin misin tıp için ona karar ver tekrar lisede olsam tıbba girmezdim bu kesin.

emin ol birçok konuda hayal kırıklığı yaşıyacaksın,önce çok iyi araştır bu mesleği kulaktan dolma şeylere aldanıp hayatını mahvetme

illa tıp diyorsan da merak etme kazanırsın kendine güven
  • Umarım nickin gibi ruhsuz doktorlardan olmazsın.Başarılar.
  • Tıp ile tip in arasindaki farka dikkat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einheitsfront

Umarım nickin gibi ruhsuz doktorlardan olmazsın.Başarılar.

çok teşekkür ederim başarı dilekleriniz için , öyle ruhsuz doktorlardan olmak hiç istemem zaten doktor olmak istememin bir sebebide onlara iyi kalpli doktor olunabileceğini göstermek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pain no illusion

önce gerçekten emin misin tıp için ona karar ver tekrar lisede olsam tıbba girmezdim bu kesin.

emin ol birçok konuda hayal kırıklığı yaşıyacaksın,önce çok iyi araştır bu mesleği kulaktan dolma şeylere aldanıp hayatını mahvetme

illa tıp diyorum :) peki siz neden tıp ı sevmiyorsunuz ?
  • Tıp'ı kazanmak problem değil kazandıktan sonra bitirmek önemli ansiklopedi ezberletiyorlar be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruhsuzadam

quote:

önce gerçekten emin misin tıp için ona karar ver tekrar lisede olsam tıbba girmezdim bu kesin.

en ağır eğitim sürecinden geçtikten sonra üç kuruş paraya çalışcaksın.bi de bunun üstüne milletin yaptığı terbiyesizliklere dayaklara maruz kalacaksın.

şu konu 2 gün burada kalsın hemen doktora sövenler bir bir çıkar ortaya

hangi birini yazayım git bi asistan doktorla konuş tavsiye ediyor mu bu mesleği sana eden de istisnadır emin ol

ben şuan 2.sınıftayım zor gelmese bırakıp tekrar sınava girecem.

• Kafayı peynir ekmekle yemeyin tıp nedir yaa 4 senen hatta üni. de sayarsak 10 senen boşuna gidiyo anca 30 yaşına gelip uzman oluyon o zaman insan gibi yaşayabiliyosun şeaapsalar tıp okumam la
  • quote:

quote:

quote:

en ağır eğitim sürecinden geçtikten sonra üç kuruş paraya çalışcaksın.bi de bunun üstüne milletin yaptığı terbiyesizliklere dayaklara maruz kalacaksın.

şu konu 2 gün burada kalsın hemen doktora sövenler bir bir çıkar ortaya

hangi birini yazayım git bi asistan doktorla konuş tavsiye ediyor mu bu mesleği sana eden de istisnadır emin ol

ben şuan 2.sınıftayım zor gelmese bırakıp tekrar sınava girecem.

2 kuruş dediğiniz baya çok para da okadarda çok söven üstüne çıkan olmaz sonuçta devlet hastanesi ve fazlada etki etmez yani onlara halkın ne dediği

• Acikogretim tıp oku kazanamazsan. Mezun olunca diplomada acikogretim olduğu yazmiyormus.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bilgehan.

Hedef Harvard Tıp ise zor.

:) ha yok hacettepe istiyorum gerçi hacettepede zor ama elden ne gelirki :)

istersen olur,sana bağlı (imzam)

hacettepeli birini bulmuşken sorayım acaba lisedeyken nasıl bir çalışma düzeniniz vardı ve nelere dikkat ettiniz çalışırken son olarakta üniversite ortamı nasıl tavsiye edermisiniz orayı? :)

öyle ağır nerd değilimdir lise 4 kastık dersanede yani nasıl anlatayım.klasik olacak ama istersen olur.Sen kendine güven ve çalış.Sonunda bir bakarsın kazanmışsın

Üniversite ortamı süper ama daha dönem 1 im ve şu ana kadar öyle çok farklı bir yanı yok gibi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.