Şimdi Ara

Tıp kazanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler lise 3 e gidiyorum öyle liseli diyip konuyu dağıtmayın malum saat gecenin 1 i şimdi merak ettigim bir konu var benim hedefim tıp kazanmak su anda okul durumum iyi 1 yıl 2 ay sonra ygs var geceli gündüzün yani yogun bir calışma temposu ile tip kazanabilirmiyim acaba ? Bu arada cevaplarınız için çok teşekkür ederim ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kazanırsın dersek kazanabilecek misin?

Ya da kazamanayacaksın dersek çalışmayı mı bırakacaksın?

Sen elinden geleni yap da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi älg -- 31 Ocak 2012; 0:54:08 >
  • böyle bir konuyu neden konu dışına açıyorsun bu 1.
    hayır kazanamazsın dersek çalışmayacak mısın bu 2.
    hadi iyi geceler bu 3.
  • Lise 3'de konu dışında takılan adam hiç bir işi beceremez. Tıp'ı felanda kazanamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Püskevit Canavarı

Lise 3'de konu dışında takılan adam hiç bir işi beceremez. Tıp'ı felanda kazanamazsın.

lise3 te hep konudışında takıldım.gazi tıptayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Maiden 

Kazanırsın dersek kazanabilecek misin?

Ya da kazamanayacaksın dersek çalışmayı mı bırakacaksın?

Sen elinden geleni yap da...

+100
  • Lise 3'ün ilk 2 ayında sürekli bilgisayar başındaydım. Sonra bıraktım ve tıp kazandım. Yeterli çalışmayla yapabilirsin ki zaten daha çok zamanın var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe Tıp'ı Kazanmak
    12 yıl önce açıldı
    Hukuk Fakültesi Kazanmak?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: savageness

quote:

Lise 3'de konu dışında takılan adam hiç bir işi beceremez. Tıp'ı felanda kazanamazsın.

2 dk adamın hevesini kaçıralım dedik
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: savageness

quote:

2 dk adamın hevesini kaçıralım dedik

yazık değil mi la adama sen bırak herkesi istiyosan kazanırsın.doğru çok çalışma gerektiriyor okurken de ama keyif alıyorsan sorun yok

• Arkadaslar eğer tıp kazanırsam sizin verdiginiz moral sayesinde olucak zaten tıpdan başka düşünemiyorum neden bilmiyorum ama varsa yoksa tip çocukluktan beri tek yaşayan hayalim bu moral verdiginiz için çok teşekkürler ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruhsuzadam -- 31 Ocak 2012; 11:32:36 >
  • bu soruyu sorduguna gore cevrenden etkilenen bir tipsin sen.

millet demis sana benim bi arkadasim var lise 1 de basladi calismaya tibbi zor kazandi. veya duz lisedesin yillar once duz liseden tip kazanmis bi cocugun hikayelerini anlattilar.

sen de bu tur seylerin etkisi altinda kalip daha fazla ornek dinlemek icin bu konuyu actin.

biz ne dersek diyelim sen etrafindan etkilendikce kazanamazsin. insanlar etraflarinda kendilerinden basarili insan istemez. sen cok caliscan cok cabalican biz sana cok gaz vercez ama biri gelcek dicek sana boyle calismayla kazanamazsin. belki o an onu kovalicaksin ordan ama bilincaltin o mesaji coktan almis olucak sen fark etmeden iki hafta sonra birde bakmissin ki artik calismiyosun pes etmissin.

once kafanda bitirceksin isi. tip kazananlar insan disi varliklar degil onlarin tek farki duyduklarindan etkilenip zaman kaybetmediler ders calistilar. cok zeki olduklari icin orda degiller disiplinli calistiklari icin ordalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ruhsuzadam

Evet beyler lise 3 e gidiyorum öyle liseli diyip konuyu dağıtmayın malum saat gecenin 1 i şimdi merak ettigim bir konu var benim hedefim tıp kazanmak su anda okul durumum iyi 1 yıl 2 ay sonra ygs var geceli gündüzün yani yogun bir calışma temposu ile tip kazanabilirmiyim acaba ? Bu arada cevaplarınız için çok teşekkür ederim ...

tıp mı tip mi ona karar ver önce liseli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slp

bu soruyu sorduguna gore cevrenden etkilenen bir tipsin sen.

millet demis sana benim bi arkadasim var lise 1 de basladi calismaya tibbi zor kazandi. veya duz lisedesin yillar once duz liseden tip kazanmis bi cocugun hikayelerini anlattilar.

sen de bu tur seylerin etkisi altinda kalip daha fazla ornek dinlemek icin bu konuyu actin.

biz ne dersek diyelim sen etrafindan etkilendikce kazanamazsin. insanlar etraflarinda kendilerinden basarili insan istemez. sen cok caliscan cok cabalican biz sana cok gaz vercez ama biri gelcek dicek sana boyle calismayla kazanamazsin. belki o an onu kovalicaksin ordan ama bilincaltin o mesaji coktan almis olucak sen fark etmeden iki hafta sonra birde bakmissin ki artik calismiyosun pes etmissin.

once kafanda bitirceksin isi. tip kazananlar insan disi varliklar degil onlarin tek farki duyduklarindan etkilenip zaman kaybetmediler ders calistilar. cok zeki olduklari icin orda degiller disiplinli calistiklari icin ordalar

yok hayır çevremden etkilenmem fazla ama tek hayalim olan şeyin tıp olması ve bir an ya olmazsa diye düşünmek çok korkutuyor ondan yani bu arada cevabınız için teşekkür ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: oflu6134

quote:

Evet beyler lise 3 e gidiyorum öyle liseli diyip konuyu dağıtmayın malum saat gecenin 1 i şimdi merak ettigim bir konu var benim hedefim tıp kazanmak su anda okul durumum iyi 1 yıl 2 ay sonra ygs var geceli gündüzün yani yogun bir calışma temposu ile tip kazanabilirmiyim acaba ? Bu arada cevaplarınız için çok teşekkür ederim ...

tıp mı tip mi ona karar ver önce liseli

pardon telefondan yazdığım için tip diye çıkıyor ama aklı olan tıp olduğunu anlıyor ayrıca evet liseliyim ama beni tanıyanlar bilirki öyle gerizekalı ergen liselilerden katbekat olgun birisiyimdir . İyi günler...

• Hedef Harvard Tıp ise zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgehan.

Hedef Harvard Tıp ise zor.

:) ha yok hacettepe istiyorum gerçi hacettepede zor ama elden ne gelirki :)
  • Tıp kazanmak "ulan ben lisede ders çalışmak nedir bilmiyormuşum." dedirtir. Özellikle nöranatomi ve lokomotor sistem anatomisi 2. sınıfta uyku uyumamanı sağlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pronefroz

Tıp kazanmak "ulan ben lisede ders çalışmak nedir bilmiyormuşum." dedirtir. Özellikle nöranatomi ve lokomotor sistem anatomisi 2. sınıfta uyku uyumamanı sağlar.

o da var tabii ama bazı üniversteliler lisedekinin yarısı kadar bile çalışmazsın gibi şeyler söyleyince şaşırıyor insan yinede olsun her gülün dikeni vardır sonuçta:)
  • quote:

quote:

istersen olur,sana bağlı (imzam)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

quote:

quote:

istersen olur,sana bağlı (imzam)

hacettepeli birini bulmuşken sorayım acaba lisedeyken nasıl bir çalışma düzeniniz vardı ve nelere dikkat ettiniz çalışırken son olarakta üniversite ortamı nasıl tavsiye edermisiniz orayı? :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.