Şimdi Ara

Burun karıştırmak burnu büyütür mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
45.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben kendimi bildim bileli sürekli burnumu kariştiririm tabi yalniz ortamda evdeyken . Şimdi benim burnum baya büyük patlican gibi bişe . Burun kariştirmak daha da büyütürmü sizce?

Büyuk derken söyle aciklayim ; burun kemiğide baya büyük ona yapacak bişe yok kariştirmayla pek alakasi yoktur fakat burun eti de baya kaba ve büyuk benim . Öne doğru sarkmiş ve burun deliklerim falan baya büyük et kısmi da büyuk olunca patlican gibi bişe oluyo . Burun kariştirinca burun eti daha da genişleyip büyur mu . ameliyat olmayı düşunuyorum . Tesekkurler simdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Burun Karıştırmanın Burun Üzerindeki Etkileri

Burun Karıştırmak Burnu Büyütür Mü?

Burun karıştırma alışkanlığı yaygın olsa da, burnun büyümesine yol açıp açmadığı konusunda yaygın bir yanılgı vardır. Tıbbi kanıtlar, burun karıştırmanın doğrudan burnu büyüttüğünü desteklememektedir.

Burun Karıştırmak Burun Şeklini Bozar Mı?

Burun karıştırmak, tekrarlayan ve aşırı yapıldığında burun şeklini bozabilir. Sürekli baskı ve ovalama, burun kıkırdağını tahriş edebilir ve zamanla şeklinin değişmesine neden olabilir.

Burun Karıştırmak Burun Deliklerini Büyütür Mü?

Burun karıştırmak, burun deliklerinin boyutunu kalıcı olarak büyütmez. Ancak aşırı burun karıştırma, burun deliklerinde tahrişe ve iltihaplanmaya yol açarak geçici olarak daha geniş görünmelerine neden olabilir.

Buruna Dokunmak Burnu Büyütür Mü?

Buruna dokunmak, yalnızca ara sıra yapılıyorsa genellikle zararsızdır. Ancak tekrarlayan ve baskılı şekilde buruna dokunmak, burun cildine zarar verebilir ve zamanla şeklinin bozulmasına neden olabilir.

Sonuç

Burun karıştırmak, burnu doğrudan büyütmese de, aşırı yapıldığında şeklini bozabilir. Burun deliklerinin boyutunu kalıcı olarak değiştirmemesine rağmen, burun karıştırmak burun sağlığını olumsuz yönde etkileyebilir. Burun karıştırma alışkanlığından kaçınmak veya sınırlamak, burnun şeklini ve sağlığını korumak için önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hangi parmağınla karıştırdığına bağlı biraz büyüyebilir.
  • Brian O Conner kullanıcısına yanıt
    Genelde işaret parmağiyla . Birde eskiden zor giriyodu şimdi baş ve isaret parmagimi sokabiliyorum . baya genisledi burun deliklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athlon 840 Kaveri -- 19 Mart 2017; 20:51:14 >
  • Baş parmak nedir be nasıl bir şeysin sen normal insan karıştırır bırakır napıyon saatlerce fantezimi yapıyon tüm parmakları falanmı deniyon
  • Burun ve kulakların büyümesi ömür boyu sürer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedJøhn

Baş parmak nedir be nasıl bir şeysin sen normal insan karıştırır bırakır napıyon saatlerce fantezimi yapıyon tüm parmakları falanmı deniyon

Yoo kafaya takiyorum bu yuzden denedim zorda olsa giriyo . hep deniyom daha da büyüyomu diye . surekli kafaya takar oldum . yoksa niye bas parmagimla fantezi yapiyim amacim burun temiz olsun

• Ayak başparmağını dene çok zevkli oluyor

• Evet olur, mesela basketbol oynarak boyu uzanıyo onu gibi düşün.
  • peki çok sıçmak göt büyütür mü?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle iğrençsin. Bunu belirteyim. Sorunun cevabı ise evet büyütür. Yaptığın o aptalca denemeler daha da büyütür.
  • O zaman şimdi 2li 3lü parmak dene bakalım nasıl olcak biraz daha büyürse iş görürsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Öncelikle iğrençsin. Bunu belirteyim. Sorunun cevabı ise evet büyütür. Yaptığın o aptalca denemeler daha da büyütür.

Neden igrenc? Ne yapiyorum anlamadim ki . sadece deniyorum dedim burnum temizken . burnumu öyle karistiriyorum demedim . burun karistirmak igrenclikse sen insan degilsin o zaman . büyumesi stres olusturuyo sadece o kadar . kafaya taktigim icin de surekli elimle kontrol ediyorum .

• Arog u cok izlemişşin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyütseydi oturmak için ev falan kiralamama gerek kalmazdı burnumun içine sığardım
  • neyle karıştırdığına bağlı
  • Dinlemek kulağı
    İzlemek gözü
    Konuşmak ağzı büyütür.Fanfinfon yapmak ise .... ( ceza almak istemirim )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.