Şimdi Ara

TIP KONTENJANLARININ DÜŞMESİ GEREKLİLİĞİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    cocuk cerrahisi anadal

yandalların hepsinde ÇOKÇOKÇOKÇOK AÇIK var

anadalların hepsinde ÇOKÇOKÇOK açık var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TIP KONTENJANLARININ DÜŞMESİ GEREKLİLİĞİ 

• kontejyan düşmez artmassa yine iyi 10 sene sonra pratisyen 15-20 sene sonra da uzman açığı kapanır ama o zamana kadar kim öle kim kala zaten o zamana kadar türkiye biter

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt

hocam duser 5-10 yıla suan acık var dıye artttırıyorlar inşaat lobısı guclu degıl o bıle dustu tıpın lobısı daha guclu o da düşer.

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt

Gorcez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

aga acile gittin mi yada uzman doktor aradın mı bilmiyorum ama doktor açığı çok fazla. istanbulda deri doktoru için 2-3 ay sonrasına randevu veriyorlar. çoğu da devleti bırakıp özele geçiyor.

• Eğitimde kalitenin artması için kesinlikle düşmesi lazım veya 400+ kontenjanlı okullardaki fazladan kontenjanlar SBÜ'lere eşit bir şekilde dağıtılabilir TIP KONTENJANLARININ DÜŞMESİ GEREKLİLİĞİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LactobacillusAptalius -- 28 Ağustos 2024; 2:11:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • LactobacillusAptalius kullanıcısına yanıt

Bizde askeri öğrencilerde var , okul askeri doktorda yetiştiriyor . Ondan dolayı sbünün total öğrenci sayısı diğer fakültelere göre az olsa da askeri öğrencileri de kattığımızda normal bi sayıya ulaşıyor . Tabi 4. ve 6. sınıfta hastane seçebilme konforumuzun olması yoğunluğu engelliyor , sağdan soldan diğer okullardaki yoğunluğu duyuyorum . Umarım bi pole 10 kişi girmiyorsunuzdur

• Yuruyenmuhendis Y kullanıcısına yanıt
    Askeri kontenjan 110 muş niye yalan söylüyon çok ayıb, total 200 yaptı. Yoksa kontenjan olarak da her şehirdeki 55 tane SBÜ leri toplayıp mı söylüyon

• yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt

hocom orası oyle de 5-10 yıla kontenjan eskısı gıbı 18kdan 8kya ınmelı

Ne dediğini anlayamadım benim zamanımda askeri kontenjan yanılmıyosam 70-80 falandı . Bi tık artmış sanki ama senin ne kastettiğini çözemedim

• Yuruyenmuhendis Y kullanıcısına yanıt
    Hani askeri öğrencileri katınca normal bir seviyeye ulaşıyor diyorsun ya bizim kontenjan 420 civarıydı sizinki toplam 200 oluyor. Artık normal 350-400+ oldu söylediğin şeye rağmen ortalamaya bile yaklaşmıyorsunuz. Yazdığım apaçık ortada aslında

Anladım benim normalden kastım öğrencilerin iyi eğitim alabilmesi için olması gereken sayıydı , sizinki 400 ise ben dokuz eylül tıpın bu öğrenci sayısını kaldırabileceğini düşünmüyorum . Bizde sayı 200 ise hastane imkanlarına baktığımızda gayet yeterli . Bizim okul zaten öğrenci başına düşen hoca anlamında 1 numara . Hastanelerde çok iyi , yani hem klinik eğitim olarak tr nin en iyi hastaneleri var bizim okulda hem de öğrenci sayısı hastanelere dağıldığımızda özel tıplar gibi çok düşük hatta onlardan bile düşüktür diye düşünüyorum. Bence dokuz eylül tıpın kontenjanı max 250 falan olmalı

sen hangi okuldasın ve kaçıncı sınıftasın karakurum ? değiştirdin mi eski okuldan devam mı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.