Şimdi Ara

Tıp mı hukuk mu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yarabusevlm

Bu mesaj silindi.
    bütün sayısal bölümleri en iyi ea bölümünden iyi midir hahahahaha. garsonluk yapan mühendisleri görmüyor bu arkadaş herhalde dışarıda
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanSpagett1

Hukuk için tıp kadar iyi netler yapmaya gerek yok zaten 2 ay yeterli olur diye düşünüyorum
    antepe ya da yalovaya falan gideceksen aynen yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarabusevlm

Bu mesaj silindi.
    Hayatımda bundan saçma çok az şey duydum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buncayilsenle kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakmayın ama ea sayısala göre çok kolay sayısal 44k olan arkadaşım ea için hiçbir hazırlık yapmamıştı sınavda çözdü 8k yapmıştı geçen yıl itü econ da şuan
    Verilere bakınca da bu yıl 510 puan sayısalda 10.041'inci
    Ea da 510 puan 502. Ye karşılık geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçanSpagett1 -- 28 Ağustos 2020; 12:41:19 >
    Sayısal 68 bin ve 62 binden mezuna kalan iki arkadaşım dediğim gibi edebiyata aşırı yüklenmeden çalışarak ve çok fazla matematik kasarak hukuk kazandılar.
    Ben 2018 de Ayt de sadece 35 matematik yaparak(0 edebiyat) eşit ağırlık 36 bindeydim ve tercih etsem hukuk geliyordu (benim tyt 38 bindi)
    62 bin dediğim arkadaşım 2019 da sayısal çalıştı biraz da edebiyat baktı sayisaldan 40 bine çekti eşit ağırlıkta 26 binle İzmir Bakırçay hukuk kazandı
    68 bin dediğim arkadaşım bu sene kırık obp ile yine dediğim gibi matematik kasarak medeniyet hukuk kazandı.
    Şu dediğinde haklısın artık eşit ağırlıklar da matematik netlerinin daha önemli olduğunun farkına varmaya başladılar bundan sonra yavaş yavaş zorlaşmaya başlıyor ama bu devir bitmedi sayisalın avantajlı olduğu durum hala devam ediyor.
    Bence hukuk sıralamalarının bu sene bu kadar yükselmesinin sebebi de tercih zamanı eşit ağırlıktan bölüm yazan sayısallardır.

• 10eydiGız kullanıcısına yanıt
    izmir bakırçay çok iyi kazanmış cidden umarım seneye de sen kazanırsın
  • Tutturdum bitti olarak bakılacak bölüm değil ikisi de. Eğer ilgi alanın değilse mesleği icra etme kısmı bir kenara, üniversite okuma kısmında dahi çok zorlanırsın. Hangisine ilgin varsa ona yönel. Ha prestij olarak itibar olarak tıp tabii ki ayrıdır.
  • yarabusevlm Y kullanıcısına yanıt
    👍 bu kadar dogru cok az sey duydum

Ben üniversite okuyorum zaten teşekkür ederim

• ilgi düzeyin %50 %50 ise tıp derim.
  • Tup hukukta iş yok

• quote:

Orijinalden alıntı: CENGMORUQCENG

Bu mesaj silindi.
    bütün sayısal bölümlerini "en iyi" ea bölümlerinden iyi gören birisini savunmak için kaybettiğin enerjiye yazık. sayısalda kötü yüzlerce bölüm mevcutken bu bölümleri gelip bırak diğerlerini sadece hukukla bile yarıştırmak komediden başka bir şey değil. aynen bütün sayısal bölümleri eadaki bölümlerden iyidir gidin su ürünleri okuyun o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: CENGMORUQCENG

Bu mesaj silindi.
    olum kafayı mı yedin sen. benim cevap verdiğim herif bütün say bölümleri en iyi ea bölümlerinden iyidir diyor. ben ona cevap verdim sen de benim yazdığıma cevap verdin. şimdi de gelmiş bütün sayısal bölümleri ea bölümlerinden iyi diyen yok diyor. la havle
  • Buna kendi ilgi alanına,yeteneklerine göre karar vermelisin.

• Tm de 52 80 tyt ayt ile 18 getirmiş. MF de bu netlerle 100 bine zor giriliyor. Ki fizik kimyanın zorluğu nerdeee edebiyatınki nerdee..
    Eger aman aman tıp istemiyosan gec tm ye 5k yaparsın sayda 60 yapmışşin zaten alt yapı var.Say cidden kurtlar sofrası.

• Sınavda zaman kaldığı için çözdüm EA
    . Hayatımda en son edebiyat ,tarih,cog yi 9 yıl önce lisede görmüştüm. Say 21.7k Ea2.6 yaptım. Yani 1 yıl ugrasipta hukuk kazanamayan net calismamistir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanydin -- 28 Ağustos 2020; 21:17:10 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.