Bildirim
Tıp mı hukuk mu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
hocam hukukta inanılmaz yığılma var mf 60 k yaptıysanız tıpa hazırlanın risk alın bence
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ya da bi alternatifim var yaptığım ayt denemelerinin 30 dakikasını edebiyat kısmına ayırayım bi de hem mf hem tm birlikte götüreyim limit el kitabı ile birlikte
hocam bu sene sadece 2 hafta edebiyat çalıştım 20 - 4 yaptım edebiyata az bir zaman ayırarak iyi yapabilirsiniz
Ben de işte iki alandan da deneyecem ya riske atamam bida
Tıp kazanmak kolaylaştı iyice. 22.700 dolaylarında kapattı.
İki alanda da denemeyin, birinde adam akıllı yapın. 20k bile olsa tıp kazandınız demektir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tyt de ilk 5 bine girmeye çalışanlar haricinde eşit ağırlıklar pek fen çözmüyor hatta matematik bile 30 üstü yapamıyorlar senin buradan bir avantajın var.Ayt de matematik edebiyattan daha çok etkiliyor ve tyt den 30+ yapamayanlar burda da 25+ anca yapıyor burdan da avantajlısın.
Senin zaten sayısal temelin var.Bence iki bölüm için de birlikte çalışman daha mantıklı.İyi bir matematik ve biraz edebiyat işini görür
aytde azcık zaman ayırıp edebiyat sosyali de çöz sonra istediğine gir. -
Komik. Sanırım yeni bahaneler de eklenmiş bunları hiç duymadım daha önce
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sayısaldan hazırlanın son 2 ay falan edebiyat tarih coğrafya çalışırsınız ikisinde de şansınızı denersiniz
Aynen ben de öyle düşünüyorum ya hayırlısı olsun inşallah
Hukuk için tıp kadar iyi netler yapmaya gerek yok zaten 2 ay yeterli olur diye düşünüyorum
Aynen hocam ayt matım ve tyt m tmlere göre daha iyi
Şu küçük limit el kitabı canım sıkıldığında okusam Yeter
Forumda 2.5 ay kala ea ya geçip ilk 500 e giren Bi sayısalcı vardı
İlk 500 yapsam işletme yazarım bu arada
O da öyle yapmıştı galiba
o devir eskidendi eşit ağırlık derecelerinin netlerine bakmanı öneririm böyle yorumlar yapmadan önce. tabii ki bir sayısal değil ama eşit ağırlıkta da netler değişti.quote:
Orijinalden alıntı: 10eydiGız
Tyt de ilk 5 bine girmeye çalışanlar haricinde eşit ağırlıklar pek fen çözmüyor hatta matematik bile 30 üstü yapamıyorlar senin buradan bir avantajın var.Ayt de matematik edebiyattan daha çok etkiliyor ve tyt den 30+ yapamayanlar burda da 25+ anca yapıyor burdan da avantajlısın.
Senin zaten sayısal temelin var.Bence iki bölüm için de birlikte çalışman daha mantıklı.İyi bir matematik ve biraz edebiyat işini görür
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Hayatımda bundan saçma çok az şey duydum.
|
bütün sayısal bölümleri en iyi ea bölümünden iyi midir hahahahaha. garsonluk yapan mühendisleri görmüyor bu arkadaş herhalde dışarıda
|
Komik. Sanırım yeni bahaneler de eklenmiş bunları hiç duymadım daha önce
|
Benzer içerikler
- animonik kaçak izle
- 11.sınıf matematik soru bankası önerileri
- ilk 1000 bursu
- acil doktoru maaşı
- bilgi sarmal tyt deneme - 1 cevap anahtarı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X