Şimdi Ara

TIP MI MÜHENDİSLİKMİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR.. SIRALAMAM MF4 13.000 MF3 15.000 RİZEDE SİVaSTA VANDA TIP OkUMAK MI MaNTIKLI? YOkSA İSTaNBUL FaTİH(TAM BURSLU) ANTaLYA ULUSLaRARASI(TaM BURSLU) BİLGİSaYAR MÜHaNDİSİ OLMAKMI? MÜHENDİSLİĞİ DaHa ÇOK SEVİYORUM AMA ÇEVReMDe 1 KİŞİ BİLE OL DeMeDİ :(

• Bence sıralamana cok yazık edersin özel bi üniversitede mühendislik yazarsan,sonucta cogu devlete yeticek kadar sıralama yapmıssın emek vermissin,tıpı neden istemiyosun bilmiyorum ben sana tıp yaz mühendislik yaz diyemem ama o kadar yüksek sıralamaya üstelik uluslararasi antalya gibi bi yeri yazarsan gülerler kardesim sana,o düsündügün üniversite birak mühendislik egitimini daha köklü bi yer bile degil ilerdr o kadar pisman olursun ki,sonucta kac yıl emek vermissin ,tıpı ben öneririm arkadaslarim yorucu ama memnun cogu ,tıp mı mühendislik mi bilmem ama uluslararası antalya seni ilerde cok pisman eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mucahitcbk kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Öncelikle PUAN BAZLI düşünmekten kendini kurtar. Bundan kastım, puana göre meslek seçimidir.

KENDİNİ TANI, başarılı olabileceğin ve geleceği olan meslekleri incele, araştır ve o mesleğin gerektirdiği özelliklerin sende bulunup bulunmadığını düşün, bir karara var.

Yani öncelikle MESLEK SEÇ.

Sonra bu mesleği yapabilmen için bitirmen gereken bölümler ortaya çıkacaktır. Tercihler de ÖNCELİĞİN daima Üniversitenin "Eğitim Düzeyi" ve "İmkanları" olsun.

Ve mezun olacağında karşına neler çıkacağını, özel ve kamu sektöründe ki ücret ve istihdam düzeylerini vs. iyice incelemelisin.

Başarılar dilerim.
  • mucahitcbk kullanıcısına yanıt
    kardeş swçtiğn alanlar elma ile armut gibi
    hani iki mühendislik arasında kararsız kalsan neysede
    tıp nerde,bil.müh nerde
    burada kararı iyice araştırıp senin vermen lazım bence
  • çok haklısınız,tıp tamamen çevre baskısıydı,sildim tıpı artık. :D antalya konusundada haklısınız. TOBB ETÜ elektrik elektronik yazıcam
  • Kardeşim şu konuya bir bak istersen >http://forum.donanimhaber.com/m_74390481/f_//tm.htm

İlle de mühendislik yazacaksan iyi bir üni yaz. O puanla ODTÜ, İTÜ, Bilkent, Hacettepe hepsi gelir.

TIP diş hekimliği gibi alternatifleri iyicene ölç biç, hemen öyle kestirip atma.

Sevgilerle,

Mühendis Ağabeyin

Arda
  • 18 yaşına gelip şu ayrımı kendin yapamıyorsan sıkıntı var.doktor ol 5 tane ilaç öğren sağlık ocağında çalış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık mühendis çok tıp mezunları daha az kime sorsam mühendis sakın yazık etme derim tıp oluyorken başka bir meslek düşünmee:) zekisin mantıklı düşün :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeterli düzeyde bilgi alamadıysan imla ve dilbilgisi kurallarına göre düzenleyerek konuyu tekrar açabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.