Şimdi Ara

Tip nevsehirde bir ilcede 1.cikmis sol partilerde toplamda %75 oy almis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anadolu irfani bu secim resmen solcu olmus Tip nevsehirde bir ilcede 1.cikmis sol partilerde toplamda %75 oy almis 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 11 Nisan 2024; 18:14:28 >

• Ne guzel ilceymis bura, tesekkur ederiz paylastigin icin. Kapadokya'da soguslenecegime buranin halkina harcayim 💸'lari.

Yalniz bura solcu, heralde Alevilerdir de ama TR'nin geneli sayilmaz. Dem'le memle isbirliginin, ABD usakliginin dozu artarsa, Ozgur efendi sacmalamaya devam ederse Anadolu irfani ozune doner, gecen secimki tokadi atar.

Bence iyi olmadi yerel secim bu denli fark. Reis de biraz da bunun icin birakmistir. Genel secime daha temkinli girecekler, emekli memekli zaten hayatta bos gecmezler. Bi dahaki secim baya gergin olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PunisherLord P kullanıcısına yanıt

Ekrem yada Mansur aday oldugu sürece sorun yok ama öö aday olmaya kalkarsa ozaman 2.bir hezimet yasanir ekonomi artik düzelmez daha bile kötüye gidebilir

emekliye göstermelik 1-2 sey verirler oda genel secimi kurtarmaya yetmez gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 11 Nisan 2024; 18:46:48 >
  • Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt
    Ne yapar ne eder sacmalarlar merak etme. Hatay'i nasil verdiler bu secim? Ulan deprem sonrasi iktidara en kizgin sehirdi Hatay, goz gore gore verdiler.

Su chp kapatilsin yemin ediyorum baska sey istemiyorum hayatta. Mansur'u da istemiyorum, karakterini gosterdi gecen secim ve sonrasinda. Populist biri, herkese seker dagitiyor.

Yurekli adam istiyorum, cesaretli, bi seye bi sey diyebilen. Imamoglucuyuz evellallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz yanlış mı bakıoyunz ?

Hacıbektaş ilçesini bağımsız aday kazanmış. İlçeyede ilçe demeye bin şahit lazım 3000 seçmen olan yer işte.

Kazanan aday şu :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 11 Nisan 2024; 19:21:0 >

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

il genel meclisi sonuclarini paylastim hemen atlama

Yanlış veya eksik başlıklar atıyorsun.

Parti oyu ile ilçe belediye meclis oyu farklı şeyler. Sonuç olarak adam TİP adayı olmamış bağımsız aday. Haaa ilerde TİP'e katılır bilemem.

Ayrıca TKP bu ülkede Tunceli belediyesini yönetti 5 yıl boyunca bunlar olağan şeyler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Ben kazandimi dedim ? Tip ve sol partiler %75 almis dedim bu durum bir anadolu ilcesinde olagan disi bir durum

Sirf kavga etmek icin yorum yaziyorsun

Tunceli 60 senedir solun kalesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 11 Nisan 2024; 21:10:59 >

TİP belediye meclisinde 1. çıkmış diye başlık atmalısın işte YANLIŞ SÖYLEM...

Yoksa TİP'in 1. çıktığı tek ilçe Hatay Samandağ... Oranın belediyesini almışlar. Zaten Türkiye geneli 1 tane belediyeleri var.

Tamam en dogru en bilgin üye sensin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.