Şimdi Ara

Tıp Öğrencisi İçin Tablet Önerisi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
4.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bide asusun garanti olayı nasıl tabletlerde bilen var mı?
  • Note 10.1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka önerisi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuhjyuhj

Başka önerisi olan?

Hocam ben de tıp fakültesi öğrencisiyim,seni anlıyorum.Sana tek yol Note 10.1 söyleyim,ben de düşünüyorum...

Hoca anlatırken çekersin tahtanın fotoğrafını,sonra önemli yerleri işaretlersin s-pen ile.

Ekranı ikiye bölersin,açarsın solda netter pdf atlasını sağda da dersle ilgili notlar almaya devam edersin,

Her türlü tıbbi kaynağı indirirsin,her türlü işi yaparsın.

S-pen sayesinde Note 10.1 tıp fakültesi öğrencisi için ideal oluyo,istediğin kalemle Nexus 10'a yazı yaz,s-pen'in onda biri olamaz.
  • Ben de çapa yazdım, çok yüksek iht olcak ya da cerrahpaşa olcak :) tablet ben de düşünüyorum. Şimdiki şartlarla hangi tableti önerirsiniz?
  • Note serisi tabletler çok iyi, kalem olayı bir çok işinizi görmede yardımcı olur.
  • Öncellikle yeni okulun hayırlı olsun.Ben tablet almaktan vazgeçmiştim ama ihtiyacım var dersen kesinlikle Note 10.1 2014 Edition derim.Kitapların pdflerini atıp okursun.Derste veya çalışırken slaytlar ve fotolar elinin altında olur.Özellikle anatomi gibi derslerde uygulamalardan yararlanabilirsin(Bkz.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.GoodwillEnterpriseDevelopment.Anatronica ).Derste not tutarım diyorsan o özellik de var(Derste not tutan tıpçı mı olurmuş ).Yani her işini görecek bi alet.Okulda kullanan arkadaşlarım var ve hepsi memnun.
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/samsung-galaxy-note-10-1-2014-edition-sm-p602-16gb-10-1-3g-beyaz-fiyati,73064.html

• ipad air e çok iyi diyorlar. Dediklerinizi onda yapamammıki pdf slayt takip.. ilk terch geldi ya çapa teşekkür ederm :))
  • Doktor adayı arkadaşım senin ilacın "Note 10.1 2014 Edition" sabah, öğleyin, akşam tok aç fark etmez..
  • Niye özellikle "TIP" diye belirttin onu anlamadim.

Üniversite için tablet diyebilirdin Tipta okuyanlarin Tableti farkli mi oluyor ?

• Slayt,foto,pdf,uygulama gibi özellikler neredeyse her modern tablette var.Neden Galaxy Note 10.1 2014 Edition dersen:
    **Ekranı ikiye bölüp çalışabilme
    **Kalemle en efektif çalışabileceğin tablet
    En önemli özellikler bu.Tablet tamamen akademik çalışmaya uygun.
    Yine de tercih senin.
  • Ders amaçlı ise film müzik olması işi bozar. Tam lazım olacağında şarjı biter.

Asus note ea800, bir araştırın derim.

• Galaxynin s pen aksesuarı yararlı olacaktır hafıza kartı desteklemesi de bir artısıdır bilirsiniz appleda hafıAyı yükseltmek demek üstüne 400 500 lira koymak demektir ki ben 16 gb dahili 32 gb harici hafızanın bir öğrenci için gayet yeterli olacağı kanaatindeyim apple bir tuzaktır alırsınız birsürü para verirsiniz ( ki ıpad air en yüksek hafıza ve celluar özellikli modeliyle 2400 ₺dir ) ve kapana kısılırsınız IOS un bir öğrenci için tatmin edici olduğuna kesinlikle inanmıyorum yanlışım varsa düzeltin ki ben de o yanlışı göreyim ve tercihimi doğru yapayım.

• m.samsung.com/tr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/galaxy-note/SM-P9000ZKATUR#reviews

Düşündümde olay burada bitiyor gibi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: khaos

Tablet olarak ne alacağınızı değilde yeni bir tıp öğrencisi olarak aşağıdaki programı şiddetle tavsiye ederim
    ipad içinhttps://itunes.apple.com/us/app/visible-body-human-anatomy/id446207961?mt=8
    Android tabletler içinhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.argosy.vbandroid&hl=tr

Sade vatandaş için hoş, senin için pek boş.
    Phrenology sınavında eline kafatasını tutuşturup iki anatomik nokta verip ikisini birleştiren hayali çizgi nerelerden geçer diye sorunca elinde bu tablet ve proğram bile olsa işe yaramaz .

^^^^^
    Tecrübe konuştu.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.