Şimdi Ara

Tıp Öğrencisi ve KYK Yurdu !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
14.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TheReedS

quote:

Orijinalden alıntı: theiq

yahu kardeşim siz hiç mi hayatınızda eğlenmediniz :D nedir bu tıpçı egolarınız kasıntılarınız kaydolun bir yurda gırgır şamata hayatınıza bakın. kaç yaşına gelmişsiniz artık üniversiteye geçiyorsunuz hala yok nasıl ders çalışıcaz bilmem ne. şu hayatta zeki çalışkan ve p,ç adamları çok severim onlarda zaten genelde benim gibi mühendislik okuyor. tıpa gidenlerin geneli ot ot insanlar oluyor. yapmayın etmeyin kendinize yazık gençler. hayatın tadını çıkartın biraz ama derslerden de geri kalmayın.

Hayatın tüm şifrelerini çözmüş gibi konuştun.
    Herkesin önceliği farklı tabi.
    Tıpta insan hayatı söz konusu.ihmale gelmez.

Çok iyi özetledin kardeş arkadaş işin gırgırında hala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yani sonuç ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ®ed

dişçilik ve mimarlık gibi pratiği yoğun bölümlerdeyseniz çalışmalarınız sıkıntı olabilir.Tıpçının yaptığı ne var sanki? Al eline defter kitap git kütüphaneye çalış bu kadar egoist olmayın, oraya gidince şu sıralamayı yaptım tıp kazandım havanız sökmez oradaki herkes sizin gibi belli puanlar yaparak gelen öğrenciler onu ancak yaşlı teyzelere yaparsınz. Efendi olun

tıpı yerin dibine sokmuşsun diş ve mimarlık bolumlerinin tıp ile karşılaştırılması mantıksız her bölümün kendine göre zorluğu var bu sene Çukurova tıpta 120 kişi büte kaldı ve 13 kişi geçti .bizim anlatmak istediğimiz şeyleri anlamak istemiyorsun biz tıp kazandık diye ego tatmini yapmıyoruz.sadece rahat çalışabilecegimiz yerler neresi oraları tartışıyoruz.konuyu iyice incelemeden saydırmışsın.

• Beyler kesin bilgi vereyim size bu kyk da bu yurt işleriyle uğraşan biriyle görüştüm evet yayımlanan listede tıp öğrencisi önceliklidir yazmıyor ama onlar buna dikkat ediyorlar mesela nasıl diyelimki iki tane öğrenci var biri iktisat okuyor biri tıp ikisininde maddi olanakları aynı nurda öncelik tıp bu şelildeymiş

• hacı sen nerden buldun yurdu okula felan yakınmıymış?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.