Bildirim
Tıp Öğrencisi ve KYK Yurdu !!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
takip bende atatürk tıp merak ediyorum -
cevapları bekliyoruzquote:
Orijinalden alıntı: Hekim Bey
takip bende atatürk tıp merak ediyorum -
Up -
Tıp öğrencisinin özelliği ne ki diğerlerinden farklı olsun. Herkes öğrenci sonuçta. Ne demek istediğini anlamadım. Benim kaldığım kyk 6 kişilikti. Bazıları 4 kişilik oluyor. Yüksek ücretlli kyklarda odalar 2 kişilik oluyor. Yüksek ücretli dediği de 30 TL daha fazla normal kyk dan . Biri 120 küsür diğeri 150 küsür felan işte.quote:
Orijinalden alıntı: burst_one
Up -
quote:
Orijinalden alıntı: MGÖ
Tıp öğrencisinin özelliği ne ki diğerlerinden farklı olsun. Herkes öğrenci sonuçta. Ne demek istediğini anlamadım. Benim kaldığım kyk 6 kişilikti. Bazıları 4 kişilik oluyor. Yüksek ücretlli kyklarda odalar 2 kişilik oluyor. Yüksek ücretli dediği de 30 TL daha fazla normal kyk dan . Biri 120 küsür diğeri 150 küsür felan işte.
kyk çıktıktan sonra 120 ve 150 tl liklerden birini kendimizmi seçiyoruz? -
quote:
Orijinalden alıntı: Muaz_35
quote:
Tıp öğrencisinin özelliği ne ki diğerlerinden farklı olsun. Herkes öğrenci sonuçta. Ne demek istediğini anlamadım. Benim kaldığım kyk 6 kişilikti. Bazıları 4 kişilik oluyor. Yüksek ücretlli kyklarda odalar 2 kişilik oluyor. Yüksek ücretli dediği de 30 TL daha fazla normal kyk dan . Biri 120 küsür diğeri 150 küsür felan işte.
kyk çıktıktan sonra 120 ve 150 tl liklerden birini kendimizmi seçiyoruz?
Hayır ikisinden biri çıkıyor. Başvururken seçebiliyordun öncelikli yüksek ücretli ya da öncelikli normal diye. Şimdi nasıl bilmiyorum Hangisi gelirse ona gidiyorsun. Bir de her yerde yüksek ücretli olmuyor. Şimdi bir de kız-erkek yurtları ayrıldığı için bazen yüksek ücretli kız yurdu oluyor yüksek ücretli erkek yurdu olmuyor. Ya da tam tersi. Değişiyor yerden yere.
-
Bi ara üniversiteli gençler 4-5 kişi hunharca gülüyodu. Dedim noldu. Dediler bizim bi mal (tıpçı) kyk ya çıkmış.quote:
Orijinalden alıntı: MGÖquote:
quote:
Hayır ikisinden biri çıkıyor. Başvururken seçebiliyordun öncelikli yüksek ücretli ya da öncelikli normal diye. Şimdi nasıl bilmiyorum Hangisi gelirse ona gidiyorsun. Bir de her yerde yüksek ücretli olmuyor. Şimdi bir de kız-erkek yurtları ayrıldığı için bazen yüksek ücretli kız yurdu oluyor yüksek ücretli erkek yurdu olmuyor. Ya da tam tersi. Değişiyor yerden yere.
Alıntıları Göster
Çok iyi olmuyormuş dediklerine göre illere göre değişebilir belki ama şimdi herkes tıpçı değğil bir sürü adam var yan oda dan hunharca sesler lfn tığçılar rahat çalışmaz demişlerdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Euphoric -- 26 Temmuz 2014; 17:43:37 >
-
quote:
kardeş tıp öğrencisinin ayrıcalığı var diye bir şey yok sadece ders çalışma konusunu söylemiş arkadaş.tıpta düzenli olarak ders çalışma olduğu için sıkıntı olur düşüncesi var sonuçta diğer bölümler tıp öğrencisine göre daha rahat. -
quote:
quote:
quote:
Kyk yurt kyk burs ve kyk krediye ayrı ayrı mı başvuruyoruz?
3 üne birden başvurabiliyorsak yurt ve burs beraber çıkabiliyormu yoksa ikisinden sadece birimi çıkabiliyor?
Yurt kazanırsak yurt hakkımızı dondurup daha sonra kullanabiliyormuyuz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ibo6699
quote:
kardeş tıp öğrencisinin ayrıcalığı var diye bir şey yok sadece ders çalışma konusunu söylemiş arkadaş.tıpta düzenli olarak ders çalışma olduğu için sıkıntı olur düşüncesi var sonuçta diğer bölümler tıp öğrencisine göre daha rahat.
Her kyk da her katta çalışma odaları var orada rahatça çalışabilirler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: teoden1
ben akdeniz üni tıptayım bu sene. devlet yurtlarında bir tıp öğrencisi sıkıntı çeker mi? Odalar falan kaç kişilik oluyor? Yardımcı olursanız mutlu olurum
kardeş ben bir sene deneyeceğim genelde tıp öğrencilerinin yoğun olduğu bir blok oluyormuş ben oraya geçmeye çalışırrım kyk çıkarsa tabi.zaten amacım bir sene yurtta kalıp arkadaşlarla eve çıkmak olur.6 sene yurtta tıp okuyamam bana göre. -
quote:
quote:
quote:
quote:
Kyk yurt kyk burs ve kyk krediye ayrı ayrı mı başvuruyoruz?
3 üne birden başvurabiliyorsak yurt ve burs beraber çıkabiliyormu yoksa ikisinden sadece birimi çıkabiliyor?
Yurt kazanırsak yurt hakkımızı dondurup daha sonra kullanabiliyormuyuz?
Kyk çıkarsa illa kayıt yaptırmak zorunda değilsin. Sana kalmış. Dondurma gibi bir durum yok. Kayıt yaptırmazsan hakkın gider. Seneye tekrar başvurabilirsin ama.
Bana yurt ve kyk ikisi birden çıktı. Durumun iyi değilse çıkıyor ikisi de . Zaten ilk burslar ocakta yatıyor. Ocağa kadar burs yok. Kasım gibi belli oluyor burs sonuçları. Her kyk çıkana da burs çıkmıyor.
Zaten burs çıkmazsa kredi hakkın var. Ayrıyetten başvurmuyorsun kredi için. Burs çıkmazsa krediyi alıp almamak sana kalmış.
-
kardeşim ben galiba hiç başvurmayacağım. 400 tl ye 3 öğün yemekli bir yurt buldum. yurt full tıp diş hekimi falan ders çalışan insanlar. ayrıca odalar iki kişilik. -
yahu kardeşim siz hiç mi hayatınızda eğlenmediniz :D nedir bu tıpçı egolarınız kasıntılarınız kaydolun bir yurda gırgır şamata hayatınıza bakın. kaç yaşına gelmişsiniz artık üniversiteye geçiyorsunuz hala yok nasıl ders çalışıcaz bilmem ne. şu hayatta zeki çalışkan ve p,ç adamları çok severim onlarda zaten genelde benim gibi mühendislik okuyor. tıpa gidenlerin geneli ot ot insanlar oluyor. yapmayın etmeyin kendinize yazık gençler. hayatın tadını çıkartın biraz ama derslerden de geri kalmayın.quote:
kardeşim ben galiba hiç başvurmayacağım. 400 tl ye 3 öğün yemekli bir yurt buldum. yurt full tıp diş hekimi falan ders çalışan insanlar. ayrıca odalar iki kişilik.
-
quote:
kardeşim ben galiba hiç başvurmayacağım. 400 tl ye 3 öğün yemekli bir yurt buldum. yurt full tıp diş hekimi falan ders çalışan insanlar. ayrıca odalar iki kişilik.
ben başvurdum fakat pek umudum yok bende senin gibi tıp ve diş okuyan abilerin evinde kalacağım hayırlı olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: theiq
yahu kardeşim siz hiç mi hayatınızda eğlenmediniz :D nedir bu tıpçı egolarınız kasıntılarınız kaydolun bir yurda gırgır şamata hayatınıza bakın. kaç yaşına gelmişsiniz artık üniversiteye geçiyorsunuz hala yok nasıl ders çalışıcaz bilmem ne. şu hayatta zeki çalışkan ve p,ç adamları çok severim onlarda zaten genelde benim gibi mühendislik okuyor. tıpa gidenlerin geneli ot ot insanlar oluyor. yapmayın etmeyin kendinize yazık gençler. hayatın tadını çıkartın biraz ama derslerden de geri kalmayın.
şimdi bol bol eğlenebilirsin benim tercih ettigim bölüm gereği ders çalışmam zorunlu .ben sadece ders çalışmak için gitmiyorum fakülteye elbette gezip tozacagiz hayat sadece derslerden ibaret degil. -
quote:
quote:
quote:
kardeş tıp öğrencisinin ayrıcalığı var diye bir şey yok sadece ders çalışma konusunu söylemiş arkadaş.tıpta düzenli olarak ders çalışma olduğu için sıkıntı olur düşüncesi var sonuçta diğer bölümler tıp öğrencisine göre daha rahat.
cevap vermeyeceğim
-
quote:
Orijinalden alıntı: theiq
yahu kardeşim siz hiç mi hayatınızda eğlenmediniz :D nedir bu tıpçı egolarınız kasıntılarınız kaydolun bir yurda gırgır şamata hayatınıza bakın. kaç yaşına gelmişsiniz artık üniversiteye geçiyorsunuz hala yok nasıl ders çalışıcaz bilmem ne. şu hayatta zeki çalışkan ve p,ç adamları çok severim onlarda zaten genelde benim gibi mühendislik okuyor. tıpa gidenlerin geneli ot ot insanlar oluyor. yapmayın etmeyin kendinize yazık gençler. hayatın tadını çıkartın biraz ama derslerden de geri kalmayın.
Hayatın tüm şifrelerini çözmüş gibi konuştun.
Herkesin önceliği farklı tabi.
Tıpta insan hayatı söz konusu.ihmale gelmez. -
dişçilik ve mimarlık gibi pratiği yoğun bölümlerdeyseniz çalışmalarınız sıkıntı olabilir.Tıpçının yaptığı ne var sanki? Al eline defter kitap git kütüphaneye çalış bu kadar egoist olmayın, oraya gidince şu sıralamayı yaptım tıp kazandım havanız sökmez oradaki herkes sizin gibi belli puanlar yaparak gelen öğrenciler onu ancak yaşlı teyzelere yaparsınz. Efendi olunquote:
Orijinalden alıntı: n.fowleriquote:
quote:
quote:
cevap vermeyeceğim
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- diş hekimleri nasıl atanır
- solgar nero nutrients kullanıcı yorumları
- çift yumurta ikizlerinin kan grupları aynı mıdır
- trigonometri zor mu
- deloday yan etkileri
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X