Tıp aşırı yoğun bir bölüm olduğundan gerçekten açıp derslerine tutkuyla bağlıysanız yazabilirsiniz ama aradaysanuz yazmayın mesela işini aşırı sevmeyen bir mühendis sabah çalışır hayatına devam eder çok yoğun değildir ama tıp öyle değil sabah akşam çalışman gerekiyor tusa girmen gerekiyor günde 100 tane hasta bakman gerekiyor bunlar için öyle yaz tıp geç denebilecek bir bölüm değil gerçekten seviyorsanız mesela boş vaktinizde eğer ekstra calısmak için kendinizi motive edebiliyor musunuz açıp bir tıp kitabı okuduğunuzda çok hoşunuza gidiyor mu yoksa gezip tozmak mı istiyorsunuz karşınızda 2 oda var birinde dahiliye ve vücudun işleyişi anlatılıyor diğerinde yapay zeka ve onun uygulamaları hangi odaya girip dinlersiniz bunu düşünün ben geçen sene garantici davranıp tıp yazdım şu an katlanamıyorum kabul edilirse ağustosta itüye geçiş başvuruları başlıyor oraya geçicem < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TIP OKUMAK SİZE UYGUN MU
-
-
hangi ünideydiniz hocam?
-
tusa girmek zorunlu değil günde 100 hasta bakmana da gerek yok hasta görmek istemiyorsan nöbet tutmak istemiyorsan ona göre bölüm seçersin tercih meselesi ama dersler konusunda haklısın ilgin yoksa seçme isteyenlere yer açılsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben zaten geçen sene seçtim bu sene itüye geçiş yapıcam tek söylediğim şey boş vaktinizde bile keyifle çalışacağınız bir konuyu seçin mesela düşünün zorunda kalmasanız sınavlardan paradan her şeyden bağımsız oturup tıp kitabı okuyup keyif alır mısınız eğer cevap hayır ise yapılmaz bu iş çünkü 10 yıl boyunca o bilgi yükü altında boğuluyorsunuz sonra aldığınız maaş ortada mutsuz doktorlar sürüsüne katılıyorsunuz mesela gidin 1 gün sabahtan akşama kod yazın 1 gün hastanede doktorun yanında gözlemleyin hangisi daha keyifli gelecek
istemiyorsan seçme diye genel olarak söyledim hocam tip fakultesi icin dediklerinize katiliyorum ama uzmanliklar arasinda zorluk acisindan ciddi fark var
hangi bölüme geçmeyi düşünüyorsun ve sıralaman kaçtı?
vallahi sonuna kadar tıp diyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 28 Temmuz 2024; 19:57:32 >
x (formerly twitter)x.comhttps://x.com/tibbiyelisozluk/status/1817866643130765820?t=0xdRBNXajI-WHytXgMMcug&s=19
Alın tıp çalışma ortamı böyle
Hangi uniydi senin hocam
olm sen cerrahpasada sınıfta kalmayı basaran adam degil misin?
basaran diyorum cunku cerrahpasada sınıfı gecmek degil sınıfta kalmak ciddi bi basaridir.
1.sınıfta bile sınıfı gecememissin bu halinle millete hasta bakmak cart curt falan diyosun sen git önce golgi cisimcigini ogren
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X