Şimdi Ara

Ögretmen maaşı cooook fazla

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
1
Favori
2.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hak yenmemesi icin devlet ogretmenlerin maasini asgariye sabitlemeli bence o da fazla ama asgarinin 1 lira ustunu vermemeli tatillerini de memur tatiline esitlemeli bunlarin ne ozelligi var paşa cocugu mu ki senenin yarisinda yatiyorlar Ozel sektorde ogretmenlik sartlari bu kamudakilerin ne fazlasi var ozeldeki ogretmenler insan degil mi onlarin da cani var

• Turkiye cumhuriyetinin bunu yapacak gucu olduguna inaniyorum insallah hayaldi gercek olur

• Özel okulda öğretmensiniz sanırım. Özel okul öğretmenlerinin maaşı ve özlük haklarının gelişmesi için mücadele ederseniz daha iyi olur.

Ve...

Şuan ben 5 yıllık öğretmenim. Maaşım 24.400 TL. Ek dersim yok, max ek dersim olsa 4 bin TL de ordan gelirdi. Bulunduğum yerde ev kiraları 12-15 bin TL arası. Kira ve faturalarımı ödeyince, elime aylık 10 bin TL kalıyor.

Öğretmenlere asğari ücret verseler köylerde nasıl kalacağız ya da nasıl köyden merkeze gidip geleceğiz güzel kardeşim?
  • Up
  • Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt

2 konu actim seni neden rahatsiz ettiki

• Zackherney1 Z kullanıcısına yanıt
    Öğretmenlik kutsal bir meslek, gelecek nesilleri yetiştiriyorlar. Her ne kadar öğretmenler niteliksiz olsa da mesleğini kıymetini değiştirmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tus2028HedefKBB

Öğretmenlik kutsal bir meslek, gelecek nesilleri yetiştiriyorlar. Her ne kadar öğretmenler niteliksiz olsa da mesleğini kıymetini değiştirmiyor
    Hak etmeden maasl alan bir meslegin kutsal oldugunu inanmiyorum şu an bu meslegin degerini ozel sektor belirliyor ve hak ettigini veriyor
    Bir meslegin degerini ozel sektor belirler mevcut ozel sektor ogretmen maaslari en fazla asgari veya biraz ustu
    eyüpb mi yazdı bunu
    Koylu kafa diyemezsin duzgun konus
    Ayrica 3 nesildir sehirliyim sen nerelisin sadrazam torunu musun
  • quote:

Kutsal falan değil. Doktorluk da kutsal değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santa loves kids -- 7 Ocak 2024; 20:27:39 >
  • santa loves kids kullanıcısına yanıt
    Öyle olsun
  • santa loves kids kullanıcısına yanıt
    Meslek icra edenin elinde kutsallaşır, benim denk geldiğim saygıdeğer doktor ve öğretmenler sağ olsun bu mesleklere her zaman saygıyla bakarım
  • quote:

Meslek icra edenin elinde kutsallaşır, benim denk geldiğim saygıdeğer doktor ve öğretmenler sağ olsun bu mesleklere her zaman saygıyla bakarım
    Meslek cogunlugun elinde sekil alir bu meslek kutsallik vb tasimiyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.