Eğer illa bir şeylere kutsallık atfedeceksek pilotluk da mühendislik de kutsaldır. Işini iyi yapan herkes kutsaldır. Sırf doktor, öğretmen olunduğu için kutsal olunmaz. Bazı şeylere kutsallık deyip diğerlerine neden denmiyor? Kimse hizmetçiye kutsal demiyor ama herkes doktor ve öğretmene diyor. Önemli olan görevini ne kadar güzel gerçekleştirdiği. Eğer tüm mesleklere kutsallık atfedeceksek o zaman kabul ederim doktorluk ve öğretmenliğin de kutsal olduğuna < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santa loves kids -- 7 Ocak 2024; 21:9:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ögretmen maaşı cooook fazla (2. sayfa)

-
-
Hocam kutsallık zaten öznel bir kavram, ben kendi düşüncemi söyledim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sizce doktorluk ve öğretmenlik kutsal ama hizmetçilik değil mi? Düşüncenize saygı duyuyorum sadece meraktan soruyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hizmetçilik benim için kutsal değil hem herkesin yapabileceği bir iş hem de kimsenin hayatına doğrudan etki edebilecek bir meslek değil. Mesela ben ilkokul öğretmenime hayatımı borçluyum o olmasaydı belki de şu an normal bir insan bile olamazdım
Öğretmenlik kolay bir meslek değil. 30 40 çocuğun sorumluluğu sende(sınıf öğretmeni değilsen kat kat fazlası) bu çocukların psikolojisini tutkularını yeteneklerini öğrenme biçimlerini anlayabilecek bir kişide öğretmendir. Ha tabii boş boş oturan öğretmenlikten gram anlamayan çocukların hayatlarını mahveden disiplin adı altında psikolojilerini bozan öğretmenler hak etmiyor bu parayı.
kesinlikle psikoloji noktasında katılıyorum, çocuk denilip geçilmemeli kolay bir meslek değil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu ülke çok tuhaflaşıyor iyice.
Herkesin şartlarını iyileştirelim demek yerine, iyi şartlar da yaşayan insanları kendi kötü şartlarına zorla çekmek istiyor.
Bu tayfanın algılaması oldukça düşük olduğu için, yüksek maaşlı millet vekillerine ses çıkaramazlar.
-
sen forumun azılı öğrertmen düşmanı; dünya genelinde öğretmenlere verilen maaşları kıyaslama yap; ondan sonra burada nefretini kusarsın;dünya ve OECD geneline göre pek çok ülkeden düşük halen maaşları yada EŞDEĞER.
Bu ülkede lise mezunu kadrolu hizmetli maaşı 30 küsür olmuş utanmadan atıp tutuyorsun.
Çocukluğuna inmek lazım ;nasıl bir travme yaşadın da bu derece nefret eder oldun?
-
Gercekler agir geliyor ama ben soylemesem baskasi soyleyecek
-
Ne oldu ss aldın da
Sıra öğretmenlere geldiyse vay halimize.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X