Şimdi Ara

Tıp Okurken Tekrardan YKS'ye Girmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2023'te 100XX sıralama yaptım hedefim itü makineydi (2022'de 13032 ile almış) kesin gelir diye düşünüp ilk sıraya itü yazdım altına aile zoruyla 17klık aile evi tıp yazdım. İTÜ makine o sene 9866 ile kapattı ben de aile evi tıpa yerleştim. Bu sene 1. sınıfı aile evinde okudum ve sınıfta kaldım. Hem aile evi olduğu için hem de tıp okumak istemediğim için okulu bırakıp tekrardan sınava girmek istiyorum ancak ailem izin vermiyor. (MYP ile istediğim yerler gelmiyor BOUN ODTÜ İTÜ'de makine okumak istiyorum o yüzden myp ile yatay geçiş yapmayacağım.) Okuduğum okul zor değil, çok çıkmış soruyorlar devamsızlık yapmazsam geçebilirim. (Bu yıl 40 kişi büte kaldı max 10 kişi kalmıştır sınıfta dönem 240 kişi) Konulara da aşinalığım var hafiften. Hem okuyup hem de ilk 5k yapılabilir mi?(OBP kırılmayacak) Daha önce bunu yapan birini tanıdınız mı? Kurullara 1 hafta önceden başlasam kalan diğer zamanlarda yks çalışsam başarılabilir mi? Ailem tıpı bırakmamı istemiyor. Tıpı bırakmamı kabul etsinler diye onları yıldırmak için kasıtlı olarak sınıfta kaldım. Aramız bozuldu bu yüzden tıpta sınıfı geçecek kadar puan almam bu sebeple önemli yoksa tıp okumak istemiyorum zaten.

• weexeq W kullanıcısına yanıt
    Anatomi haricinde çok zorlayacak bir ders görünmüyor 1. Sınıf için. Zaten 10k yapmışsınız çok iyi bir alt yapınız vardır diye düşünüyorum bence deneyebilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İlk sene kalan biri olarak tekrar sırasında çoğu konuları anlamış olarak işleriniz kolay oluyor. Anatomiyi aksatmazsanız her türlü sınava çalışır yaparsınız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hangi tıptasınız hocam birde bolu tıp nasıldır bilginiz var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2. sınıf zor

• Thetris_ T kullanıcısına yanıt

bolu hakkında bilgim yok manisada okuyorum hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.