Aydın'da tıp okuyorum. Biyoloji falan ilgimi çekiyor diye tıp yazdım bölümle ilgili problemim yok. Ama sevemedim şehri, insanları garip,havası suyu bile garip. Adana'dan geldim ve adanadaki imkanların yarısını bırak çeyreği bile yok bu şehirde. Ayrıca istanbulda izmirde uyduruk bölümler okuyan tanıdıklarım benden çok ama çok mutlu. zaman zaman okulu bırakıp izmirde istanbulda diş okumayı bile düşünüyorum. Demem o ki eğer büyük şehirde yaşıyorsanız sakın ama sakın küçük şehirlere gitmeyin
ya şehri napcan kardeşim sen oraya okumaya memleket için faydalı bi insan olmaya gittin kaç sene okuyacaksan bitir üniversiteni sonra istediğin şehre gidersin sanki sana hapis hayatı yaşatıyolar orda
iyi ki istanbul da büyümemişsin adanayı büyük şehir zannediyorsun :((
asdadd48A
kullanıcısına yanıt
hayatımın hiçbir döneminde asosyal bir insan olmadığım için şehir beni tatmin etmiyor
keyssi
kullanıcısına yanıt
yok yok alakası yok, büyük şehirden kastım istanbul izmir ankara bursa antalya adana
Üniversitenin olduğu yer nasıldır bilmiyorum ama aydın genel olarak çok güzel bir yer
Herif aydını beğenmiyor ya gel bide bize sor hangi şehirde yaşıyoruz .
adana'da sıradan bir gün capslerine bakmayın. istanbul ile kıyaslanmaz tabi ama adana gayet büyükşehir.
hangi şehir hocam
açıkçası insanlar biraz ilçede yaşıyorum kafasında saat 9-10dan sonra hayat bitiyor, öğrenciye yönelik imkanlar çok az
Ne demek istedigini cok iyi anliyorum hatta benden daha iyi anlayan olamaz belki de ayni duygular icindeyiz..Bu aslinda sehrin buyuklugu kucukluguyke ilgili degil bazen oyle olurki sevemezsin isinamazsin bi yere..Yasadigin yer cennet gibi de olsa sana cehennemdir ora..Eger tipi cok isteyerek yazmadiysan dise gec bence.Ama tipi cok istiyorsan hayalindeki meslekse o zaman birakma derim.Sonradan pisman olursun bi sehre alisamadin diye hayalinin meslegini birakmaktan
MouveonM
kullanıcısına yanıt
içinde bulunduğunuz durumu yazar mısınız? (özel mesajdan da yazabilirsiniz) insanın ailesinden uzak olması bile etkenler arasında aslında
bekamin
kullanıcısına yanıt
Oncelikle ben tercih ettigim bolumu istemiyordum acikta kalmama ugruna ailem yazdirdi.O zaten basli basina bir sorun.Arkadaslarim falan var varolmasina da hic disari cikmazlar etmezler bu yuzden bid yere gideceksem hel yalniz gidiyorum.E yalniz git git bi yere kadar insan oyle de sıkılıyor.Yurtta kaliyorum bir turlu alisamadim yurt hayatina ev hayatini istiyorum.. birlikte kaldigim insanlar da oyle kafa insanlar degil.Maddi olarak da ailemi cok zorluyorum ve bu hayati istemiyorum bile bosu bosuna para gonderiyorlar.
keyssi
kullanıcısına yanıt
İstanbulun mega kent olması Adana'nın Türkiyedeki 6. büyük şehir olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Adanadan kurtulduğun için şükretmelisin. Bir ay Adanada kaldım cehennem gibiydi :/
neinname
kullanıcısına yanıt
İnsana memleketi başka geliyor demek ki :D
Nerde okuyorsunuz acaba
Şehre alışsan iyi edersin. Ben yatay geçiş yaptïm pişmanïm.