|
Tıp okuyorum okulu dondurup yeniden hazırlanmak istiyorum (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: bilinmeyenekosankiz
söyle burda en agır 1.sınıf dıger arkadaslarım anatomı bıle gormemıs bız anatomının yuzde 95ını bu sene goruyomusuz seneye ılk bloktan sonra bıtıyomus calısmak yuksek tempo bana gore degıl ezberın bı mantıgı olmalı bu sene bakıcam olmazsa bekle benı itüüü
-
üzdün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen bizde de öyle ama fark yok aslında 3. Sınıf yoğun olacağına 1. Sınıfa çekmişler ki ben de sevmedim zaten ilk sene birden yüklenilmemeli öğrenciye. Bak bakalım bu sene artık olmazsa seneye kafana göre bir okula. Doktorluğun zaten öyle eskisi gibi pek bi olayı da kalmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
selam şu an muhtemelen A hastanesinde B bölümünde ya da aile hekimliğinde doktorsun, ama yine de şunu söylemek isterim ki böyle sıkıntılar genelde okulla alakalı olmuyor tamamen eski hayatından kopmak istememen, yeniliğe açılamamanla alakalı bir durum. Kulağa kötü bir şey gibi geliyorsa gelmesin, çünkü ben de bunu 4 yıl boyunca lisede yaşadım. Bunu ilk yaşamaya başladığımda durumun farkında değildim. Ortaokulda çok sıcak bir arkadaş ortamım vardı okulda da tanınırdım o yüzden aklıma sosyal fobi falan gelmedi hiç. Zaten bu tip kavramları bile bilmiyordum. Sonra maalesef ki bu durum son bulmayınca dedim bir şey var. Farklıyım ortaokuldan. Ama bunu dediğimde de okuldaki silik tipime çoktan alışmıştım. Kendimi rahatça böyle eleştirebiliyorum şu an, çünkü biliyorum ki bu sadece benimle alakalı bir sıkıntı. Gözüne pembe gözlük takan bir insanın gözlüğü çıkardığında her şeyin düzelecek olması kadar kolay düzelmem. Ama bu kolay görünen düzelme hamlesi, yani ortamlara zorla da olsa girmek, insanlarla başta zor olsa da sürekli iletişim kurmak, bana hâlâ o kadar zor geliyor ki.. Üniversite sınavına 3.hazırlık senem bu yıl. Tıp istiyorum. Ve üniversitede alanında uzman bir psikiyatristle bu konuyu halletmek istiyorum. Her şeyden önce, beyin kimyamı sosyal ilişkileri sıkıntısız birininkiyle kıyaslamak istiyorum. Benim gerildiğim bir ortamda yapılmalı ama bu kıyas. Mesela kendi ailem gibi gerilmediğim bir ortamda normal çıkacaktır çünkü.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X