İlk 20k içindeki tıplar +%5 (2022 sıralaması +%5) 20k 30k arası -%5(2022 sıralması -%5) Bence böyle olur ha en kötü -%5 olur 20k içinde de ama pek sanmıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tıp sıralama tahmini 2023
-
-
Yazılım bilgisayar uçuyor yine bence 35kya geriler.
-
20-25k yapmis birisi icin tip daha optimal duruyor su anlik.. Nerede ceng yazacak bu adam ? Akdeniz ceng geliyor en iyi neredeyse
-
Hocam naçizane düşüncem ilk 20 k daki tıpların gerilemesi durumunda 20 k üstündeki tıpların bu durumdan etkileneceği yönünde. Düşüncemde hatalı bir şey varsa söyleyin ama domino etkisi gibi ön sıra gerilerse arkaya da vurur bu durum diye düşünüyorum sonuçta arka sıralardaki adam ön sıralara çekecek, daha arkadakiler de görece öne çekecek yani anlatabildim mi bilmiyorum ama domino etkisi bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xetherian -- 5 Ağustos 2023; 13:11:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
geçen sene 27 k dan gelmez diye birçok insan diş yazdı. Bu insanlar bu sene tekrar tıpa yönelir
Bence mantıklı bir tahmin olmuş hocam yaklaşık böyle olacaktır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atthemoment -- 5 Ağustos 2023; 13:31:21 >
top tıplar ilerleyecek gibi duruyor
İstanbukdakiker bayaa geriliyrcek bence hocam. Bizim okuldan ilk 2 5k yapanlardan sadece 1 kişi çapa tıp yazacak onun dışındaki herkes ankara yazacak. Deprem riski insanları korkutuyor.
bence de böyle hocam diş için tahminin var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam diş için mesela geçen sene 30k yapan tıp uerine diş yazdı tıp gelmez diyerek. Ancak 30k ya kadar geriledi tıp. Bu sene 30k civarında yapanlarda ne olur ne olmaz diye tıp yazacaktır %100. Bu da diş sıralamaların gerilemesine yol açabilir gibi.
ben de bu 30k ve sonrası dişlerin gerileyeceğini düşünüyorum hocam tahminlerin mantıklı bence de
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X