Şimdi Ara

TIP TERCİHİ İCİN ACİL YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir fakültenin tus başarsı intörnlük döneminin zorluğuyla ters orantılıdır, ilk 4-5 senenin zorluğuyla ilgili değildir ki benim iddia ettiğim şey de ilk 5 senenin kolaylığıdır, ha bu arada unutmadan söyleyeyim sen 3 kişinin yorumlarına dayanarak bunu söylüyorsun, ben 300 kişinin söylediklerine dayanarak bunu yazıyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyramidalregion

Bir fakültenin tus başarsı intörnlük döneminin zorluğuyla ters orantılıdır, ilk 4-5 senenin zorluğuyla ilgili değildir ki benim iddia ettiğim şey de ilk 5 senenin kolaylığıdır, ha bu arada unutmadan söyleyeyim sen 3 kişinin yorumlarına dayanarak bunu söylüyorsun, ben 300 kişinin söylediklerine dayanarak bunu yazıyorum...

uludağ tıpta okuyorsan bilgi verebilir misin nasıl bir yer yazmayı düşnüyorum
  • Derslerin bazı arkadaşların dediği gibi zorluğundan (!) başlayayım bilgi vermeye... Her dersin ayrı ayrı vize ve finali vardır, birkaç dersten kalsan bile üst sınıfa geçersin daha sonra o dersi ya alttan ya yaz okuluna ya da bütde verirsin, sınavda sorulan sorulara gelince ise burada çıkmış soru sorma kültürü çok fazladır -istisna hocalar hariç- yani rahatlıkla dersleri eski senelerde sorulan soruları baz alarak çalıştığında geçersin ayrıca Uluda çok zor bir fakülte olduğundan (!) her sene istanbul tıp, cerrahpaşa tıp ve ingilzcesine bi adamını yatay geçişle gönderir ki yine çok zor bi fakülte olduğumuzdan dolayı (!) bu giden adamların ortalaması 3.90 yani 100 üzerinden 95 tir.

• quote:

Derslerin bazı arkadaşların dediği gibi zorluğundan (!) başlayayım bilgi vermeye... Her dersin ayrı ayrı vize ve finali vardır, birkaç dersten kalsan bile üst sınıfa geçersin daha sonra o dersi ya alttan ya yaz okuluna ya da bütde verirsin, sınavda sorulan sorulara gelince ise burada çıkmış soru sorma kültürü çok fazladır -istisna hocalar hariç- yani rahatlıkla dersleri eski senelerde sorulan soruları baz alarak çalıştığında geçersin ayrıca Uluda çok zor bir fakülte olduğundan (!) her sene istanbul tıp, cerrahpaşa tıp ve ingilzcesine bi adamını yatay geçişle gönderir ki yine çok zor bi fakülte olduğumuzdan dolayı (!) bu giden adamların ortalaması 3.90 yani 100 üzerinden 95 tir.

iyi de nedir yani bu (!)? sanki kufrettık fakulteye

• Vallahi sen (!) işareti sadece küfürlere karşılık olarak kullanıyorsan öyle anlamış olabilirsin, benim bildiğim bu işaret dalgasına da kullanılıyor, hatamız olduysa affola..

• 1.lik kontejanını küçümseme Ege'yi de yaz derim mutlaka hatta bu kontejandan Gazi Tıp bile gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thexile -- 24 Temmuz 2012; 1:47:46 >
  • Ankara tıp mı ? Gazi Tıp mı ? Hangisinde ilk 3 yıl devamsızlık daha az sorun olur ? Sınav zorluğu olarak hangisini önerirsiniz ? sıralamam mf3 2000.
  • quote:

Derslerin bazı arkadaşların dediği gibi zorluğundan (!) başlayayım bilgi vermeye... Her dersin ayrı ayrı vize ve finali vardır, birkaç dersten kalsan bile üst sınıfa geçersin daha sonra o dersi ya alttan ya yaz okuluna ya da bütde verirsin, sınavda sorulan sorulara gelince ise burada çıkmış soru sorma kültürü çok fazladır -istisna hocalar hariç- yani rahatlıkla dersleri eski senelerde sorulan soruları baz alarak çalıştığında geçersin ayrıca Uluda çok zor bir fakülte olduğundan (!) her sene istanbul tıp, cerrahpaşa tıp ve ingilzcesine bi adamını yatay geçişle gönderir ki yine çok zor bi fakülte olduğumuzdan dolayı (!) bu giden adamların ortalaması 3.90 yani 100 üzerinden 95 tir.

İroni yapmak yerine ciddi bir şekilde yazar mısın biz de bilgilenelim arkadaşım rica ediyorum ?

• mf3 2.664 ege mi marmara mı medipol mü acıbadem mi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.