Şimdi Ara

TIP TERCİHİ İCİN ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ankara ve gazi tıp düsünyorm fakat bu ikisinin de gelmesi zor cünkü 3.5 k küsür sıralamam okul birinciligim var 3.tercihime ne yazacagma karar veremiyorum akdeniz uludag dokuz eylül yıldrm beyazt hitit eskisehir kastamonu tıptan birini yazacam ve yüksek ihtimal bu tercihime yerlesirm ne yazmalym bu ünilerin artıları eksileri nedr yardımcı olursanz cok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ankara gelmez de gazinin gelme ihtimali var %10 gibi de olsa.

Eskişehir yazabilirsin Uludağ Akdeniz Çukurova da olabilir bak Çukurova çok iyi düşün bence. Ama eskişehir yazsan %90 gelir.
    Gazi'ye puanım yettiği halde ben yazmıcam iyi şeyler duymadım hakkında.
  • gazı olur
  • up
  • up
  • kimse yok mu okullar hakkında fikir verecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black4blue

Ankara gelmez de gazinin gelme ihtimali var %10 gibi de olsa.

Eskişehir yazabilirsin Uludağ Akdeniz Çukurova da olabilir bak Çukurova çok iyi düşün bence. Ama eskişehir yazsan %90 gelir.
    Gazi'ye puanım yettiği halde ben yazmıcam iyi şeyler duymadım hakkında.

ne gibi şeyler duydun bahseder misin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hocalar Acil Yardım !!
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dokuz Eylül, Ege falan düşünebilirsin bir arkadaşım da sanırım bu civarlarda puanla okul 1.liğiyle girdi ama emin degilim yanlış bilgi olmasın. Dokuz Eylül iyidir ve İzmir olması var tabiki =)

Uludağ ve Akdeniz üniversitesi de iyidir. Ama okul 1.liği kontejanından faydalanacağın için yüksek tıpları da sırala sonrasında dediklerimizi yaz =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thexile -- 23 Temmuz 2012; 21:24:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thexile

Dokuz Eylül, Ege falan düşünebilirsin bir arkadaşım da sanırım bu civarlarda puanla okul 1.liğiyle girdi ama emin degilim yanlış bilgi olmasın. Dokuz Eylül iyidir ve İzmir olması var tabiki =)

Uludağ ve Akdeniz üniversitesi de iyidir. Ama okul 1.liği kontejanından faydalanacağın için yüksek tıpları da sırala sonrasında dediklerimizi yaz =)

Sole yapıcam tercihi 1ankara 2 gazi 3 bos iste ne yazacagm konusunda kararslgm akdeniz tip daha agır basıyor

• Anladım hocam. Ya şimdi sana kalmış ama Ege - Dokuz Eylül - Uludağ/Akdeniz gibi olabilir 6.sı sana kalmış yine ama bu durumda Dokuz Eylül kesin tutar gibi ve Akdeniz Tıp son dönemde oldukça gündemde. Ama 3. olarak Ege derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B****

Arkadaslar ankara ve gazi tıp düsünyorm fakat bu ikisinin de gelmesi zor cünkü 3.5 k küsür sıralamam okul birinciligim var 3.tercihime ne yazacagma karar veremiyorum akdeniz uludag dokuz eylül yıldrm beyazt hitit eskisehir kastamonu tıptan birini yazacam ve yüksek ihtimal bu tercihime yerlesirm ne yazmalym bu ünilerin artıları eksileri nedr yardımcı olursanz cok sevinirim

bnm sıralamam da 3.7 k'larda. gazinin gelebilcegini sanmıyorum, evim ankaraya yakın oldugundan yazcam ama. sana da gelecegini sanmıyorum. ankara hiç daha gelmez sana da bana da. ege de gelmez. dokuz eylul-uludag-akdeniz arasında kalmıstım. uludagın egitimi pek guzel degilmis ve cok zorluyolarmıs, bunu eledim. dokuz eylulun tus basarısı yuksek, bu guzel. antalya da 5500lerden alıyo, puanın cok altında. iyi puan yapsan bi dert, yapmasan baska dert

• quote:

Orijinalden alıntı: MissEliotte

quote:

Arkadaslar ankara ve gazi tıp düsünyorm fakat bu ikisinin de gelmesi zor cünkü 3.5 k küsür sıralamam okul birinciligim var 3.tercihime ne yazacagma karar veremiyorum akdeniz uludag dokuz eylül yıldrm beyazt hitit eskisehir kastamonu tıptan birini yazacam ve yüksek ihtimal bu tercihime yerlesirm ne yazmalym bu ünilerin artıları eksileri nedr yardımcı olursanz cok sevinirim

bnm sıralamam da 3.7 k'larda. gazinin gelebilcegini sanmıyorum, evim ankaraya yakın oldugundan yazcam ama. sana da gelecegini sanmıyorum. ankara hiç daha gelmez sana da bana da. ege de gelmez. dokuz eylul-uludag-akdeniz arasında kalmıstım. uludagın egitimi pek guzel degilmis ve cok zorluyolarmıs, bunu eledim. dokuz eylulun tus basarısı yuksek, bu guzel. antalya da 5500lerden alıyo, puanın cok altında. iyi puan yapsan bi dert, yapmasan baska dert

Yıldrm beyazt da düsnyorm sence nasl

• quote:

quote:

quote:

yıldırım beyazıd hakkında iyi duyumlar almadım. benden sana tavsiye yeni acılan universtlrden uzak dur, köklü bilndk unilere git

• quote:

quote:

quote:

quote:

yıldırım beyazıd hakkında iyi duyumlar almadım. benden sana tavsiye yeni acılan universtlrden uzak dur, köklü bilndk unilere git

Ben de ole düsnyorm ama ankarda olmas cazip kılıyor ackcası ne gibi duyumlar aldn pm atar msn

• egeyi ve akdenizi düşün akdenizin bu sene yükseleceğini söylüyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tkzkn

egeyi ve akdenizi düşün akdenizin bu sene yükseleceğini söylüyorlar

Ege gelmez bence de akdeniz olur dye düsnyirum bakalm nolcak bu kararlgn sonu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tkzkn

egeyi ve akdenizi düşün akdenizin bu sene yükseleceğini söylüyorlar

Ege gelmez bence de akdeniz olur dye düsnyirum bakalm nolcak bu kararlgn sonu

dokuz eylülü de düşün bu sene tıp düşebilir biraz kontenjan arttı. bu arada ankara ve gazinin çok zor olduğunu söylüyorlar ona da dikkat et
  • Biri Uludağ tıpa laf söyledi sanırım. Uludağ tıpa eğer kim zor diyorsa gitsin çukurova tıpa baksın. Bir defa güzel kardeşim Uludağ tıpda vize-final sistemi vardır ve sınıfta kalmak için kendini çok zorlamassan bu okulda kolay kolay sınıfta kalacak adam tanımıyorum, kredili sistem nedeniyle üsten alttan sağdan soldan her taraftan ders alabilirsiniz uludağda. Yani dersin birinden kalsanız bile sınıfta kalmazsınız. Bir üst sınıfa geçersiniz. Bi de unutmadan söyleyeyim Uludağ tıpda yaz okulu+büt vardır. Neresi zor Allah aşkına bu okulun!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: pyramidalregion

Biri Uludağ tıpa laf söyledi sanırım. Uludağ tıpa eğer kim zor diyorsa gitsin çukurova tıpa baksın. Bir defa güzel kardeşim Uludağ tıpda vize-final sistemi vardır ve sınıfta kalmak için kendini çok zorlamassan bu okulda kolay kolay sınıfta kalacak adam tanımıyorum, kredili sistem nedeniyle üsten alttan sağdan soldan her taraftan ders alabilirsiniz uludağda. Yani dersin birinden kalsanız bile sınıfta kalmazsınız. Bir üst sınıfa geçersiniz. Bi de unutmadan söyleyeyim Uludağ tıpda yaz okulu+büt vardır. Neresi zor Allah aşkına bu okulun!!!

ben zor diyorum.

3 farklı arkadasın yorumlarıyla olusturdum bunu da.

ve 3uyle farklı zamanlarda konustum birbirlerinden habersiz.

"biz uzman doktor yetistirmiyoruz, kaliteli pratisyen hekim yetistiriyoruz" sözü bana biseyler anlattı sahsen.

tusu pek takmıyolar.

• Bir fakültenin tus başarısının düşük olması o fakültenin intörnlük döneminde baskısıyla alakalıdır. Yani ilk 4-5 yılın zorluğuyla ilgili değildr ki benim iddia ettiğimde ilk 5 senedeki sınavların kolaylığıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pyramidalregion -- 24 Temmuz 2012; 0:52:55 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.