Bildirim
Tıp tercihi için yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ispartayı araştırdım.Siz de bi bakın konyaya da yakın bence yazabilirsiniz.Benim listemde buna yakın olur ama 10.800le buralar bana zor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: nereleregitsem
Ispartayı araştırdım.Siz de bi bakın konyaya da yakın bence yazabilirsiniz.Benim listemde buna yakın olur ama 10.800le buralar bana zor.
Ben de ısparta düşünüyorum ancak ısparta 12k da olunca ve önünde çomü gibi üniversiteler olunca kararsız kaldım. Isparta hakkında bilginiz var mı? -
Bende 10bindeyim ama ıspartayı araştırdım.İsteğe bağlı hazırlık varmış.Çok zorlamıyorlarmış, başarılıymış ve hastanesi gelişmiş,kampüsüne içindeymiş dezavantaj olarak sadece ısparta'nın küçük bir şehir olduğunu duydum ama kendi halinde şirin bir yermiş,yine de büyük beklentilerle gitmemek gerek şehir açısından
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: nereleregitsem
Bende 10bindeyim ama ıspartayı araştırdım.İsteğe bağlı hazırlık varmış.Çok zorlamıyorlarmış, başarılıymış ve hastanesi gelişmiş,kampüsüne içindeymiş dezavantaj olarak sadece ısparta'nın küçük bir şehir olduğunu duydum ama kendi halinde şirin bir yermiş,yine de büyük beklentilerle gitmemek gerek şehir açısından
Konya'da olan biri olarak çanakkale,mersin, ısparta arasından birini seçmem lazım.İyiden kötüye doğru sıralasan bu şehir ve ünileri nasıl yapardın? -
Ya ben de bunlar arasında kararsızım bir de samsun var aklımda hatta.Mersinin başarısını beğenmeyen doktor bir kuzen var orayı eledik, ama tabi araştırın siz ben düşünmüyorum. Çanakkaledense ısparta daha cazip benim için, üstelik konyaya da yakın.Çok zor karar vermek. Manisa düşünüyor musunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X