Şimdi Ara

Tıp tercihi için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tercih sıralaması:

1- selçuk tıp
    2-necmettin tıp
    3-erciyes tıp
    4 19 mayıs tıp
    5 -(ne yazam?) -----> Konya'da yaşıyorum

Bir de

İlk 4 tercihin gelme ihtimali nedir?

• Ispartayı araştırdım.Siz de bi bakın konyaya da yakın bence yazabilirsiniz.Benim listemde buna yakın olur ama 10.800le buralar bana zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nereleregitsem

Ispartayı araştırdım.Siz de bi bakın konyaya da yakın bence yazabilirsiniz.Benim listemde buna yakın olur ama 10.800le buralar bana zor.

Ben de ısparta düşünüyorum ancak ısparta 12k da olunca ve önünde çomü gibi üniversiteler olunca kararsız kaldım. Isparta hakkında bilginiz var mı?
  • Bende 10bindeyim ama ıspartayı araştırdım.İsteğe bağlı hazırlık varmış.Çok zorlamıyorlarmış, başarılıymış ve hastanesi gelişmiş,kampüsüne içindeymiş dezavantaj olarak sadece ısparta'nın küçük bir şehir olduğunu duydum ama kendi halinde şirin bir yermiş,yine de büyük beklentilerle gitmemek gerek şehir açısından

• quote:

Orijinalden alıntı: nereleregitsem

Bende 10bindeyim ama ıspartayı araştırdım.İsteğe bağlı hazırlık varmış.Çok zorlamıyorlarmış, başarılıymış ve hastanesi gelişmiş,kampüsüne içindeymiş dezavantaj olarak sadece ısparta'nın küçük bir şehir olduğunu duydum ama kendi halinde şirin bir yermiş,yine de büyük beklentilerle gitmemek gerek şehir açısından

Konya'da olan biri olarak çanakkale,mersin, ısparta arasından birini seçmem lazım.İyiden kötüye doğru sıralasan bu şehir ve ünileri nasıl yapardın?
  • Ya ben de bunlar arasında kararsızım bir de samsun var aklımda hatta.Mersinin başarısını beğenmeyen doktor bir kuzen var orayı eledik, ama tabi araştırın siz ben düşünmüyorum. Çanakkaledense ısparta daha cazip benim için, üstelik konyaya da yakın.Çok zor karar vermek. Manisa düşünüyor musunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp için hangisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.