Şimdi Ara

Askeri tıp çok acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam bir arkadaş İçişleri ya da msb adına tıp yazmayı düşünüyor. İkisinin farkı nedir? Özlük hakları veya öğrenciliği ne kadar fark ettiriyor? Ve en önemlisi mulakat süreçleri filan nasıl bilgisi olan lütfen yazabilir mi isterseniz özelden de yazabilirsiniz

• Hocam içişleri bakanlığından jandarmaya bağlı olarak mezun oluyorsunuz. Akademik eğitim olarak Gülhane de MSB adına eğitim alanlarla İçişleri bakanlığı adına eğitim alanlar arasında hiçbir fark yok.

Yaz kamplarını ve askeri eğitimleri onlar farklı yerde biz farklı yerde yapıyoruz. Mezun olduktan sonra çalışma yerlerinde ise iç işlerine bağlı birliklerde çalışırken MSB adına mezun olan kişiler ise kuvvetine bağlı olarak kara deniz ve hava kuvvetlerine bağlı birliklerde revirde ya da açılırsa askeri hastanelerde çalışma imkanlarına sahip olunuyor. Özlük hakları konusunda iç işleri bakanlığı hakkında pek bir bilgim yok ne yazık ki ama MSB'den mezun olan birisi normal bir subayla aynı özlük haklarına sahip. Mülakatlar ise MSB adına olanlar harp okulu mülakatlarına benzer (daha az seçici olarak) şekilde MSB tarafından icra ediliyor, İç işleri adına olanlarda ise İç işleri bakanlığı tarafından yapılıyor ancak MSB mülakat kısmı daha farklı oluyor bununla ilgili aşağıya mülakatı anlatan bir link bırakıyorum. Başka sorunuz olursa sorabilirsiniz.

• BasiretsizÇiftçi kullanıcısına yanıt
    Çok sağ olun hocam
  • pozeha3 P kullanıcısına yanıt

Önemli değil hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.