Şimdi Ara

kimyager ve kimya mühendisleri askere acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu an ankara jandarma eğitim k.lığında askerimm. şafakta 66.
    benim derdim verilen emirle alakı. sorun tam olarak şu.
    asfaltta buzlanmayı önleme amaçlı yollara atılan tuz hepimizin bildiği gibi asfalta zarar vermekte. benden aynı işi yapabilecek fakat asfalta zararı olmayan bir solüsyon istediler. ama araştırma imkanları kısıtlı (kısa süre, f klavye+ kütüphane yok). konuyla ilgili bilgisi olan varsa her türlü yardıma ihtiycım var. en azından komutana bir şeyler vermem lazım.
    ankara da oturanlarla birebir de görüşebiliriz..

ulen askerlik meslekten soğuttun be

• Valla arkadaşım, konu hakkında bilgim olsa, bir şeyler yazmaya çalışırdım ama yok. Yalnız bildiğim kadarıyla asfalta hiç zarar vermeyen solüsyon da yok, belki tuza göre az zarar verir. Senin komutanın da tam sopalıkmış yani Neyse kolay gelsin
  • geçen aylarda büyükşehir belediyesinde tuz yerine alkollü bir solüsyonun kullanımından bahsediliyordu. belediyenin ilgili kurumuyla bir temasa geç istersen,ellerinde bu solüsyondan ya da formülünden olabilir...
  • Babam Kimya Müh. bir ara sorarım.
  • arkadaşlar yardımlarınız için saolun hala araştırıyorum. bu büyükşehir belediyesi ankara mı acaba??
  • alkol
  • Bildiğimiz antifreeze olabilirmi acaba? Ben kimya değil finans mühendisliği öğrencisiyim ama aklıma bu geldi.. Biraz seyreltilerek kullanılabilirmi acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım google a yazdım direk çıktı valla buyur

http://www.ucef.com.tr/karla_mucadele.php

Kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.