< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Özel tıp acil!!!

-
-
Ücretli mi yazcaksın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ücretliyse çoğu yerde okursun ki zaten şehir seç bence
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yatay geçiş için baktığımda bazı ünilerden geçiş yapılmamış hiç. Korkutuyor beni.
Online olursa yatay geçiş işi daha zor.Normalde de zor zaten
Şimdi şöyle bir sıkıntı var ozellerde kendiniz demişsiniz zaten geçen yok başka okula diye çünkü okul ortalama kasmana izin vermiyor geçiş yapmanı istemiyor
Ailenizin maddi durumuna bakın eğer 6 sene verebilirs o ücreti (zam geleceğini unutmayın)ona göre yazın yok bir senelik parasını anca verirler diyorsanız bir sene hem zaman hem maddi kayıp yaşarsınız
Bu üniversiteler hakkında bilgisi olan yok mu?
Obp kaçtı hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
eğer durumunuz varsa mezuna da kalabilirsiniz bence o kadar paraydı yatay geçiş stresiydi bence 1 sene daha oturup çalışıp devlet de tıp kazanmak daha mantıklı
-
Bence de en mantıklısı bu 36k kötü bi sıralama değil çok güzel tıp kazanacak sıralamalar yapabilirsiniz
@Ankaratıplı yardımcı olacak bu konuda en bilgili kişilerden.
Maltepe Tıpın sanki güzel burs politikaları vardı benim hatırladığım kadarıyla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savcınız -- 8 Ağustos 2021; 18:32:56 > -
quote:
Orijinalden alıntı: savcınız@Ankaratıplı yardımcı olacak bu konuda en bilgili kişilerden.
Maltepe Tıpın sanki güzel burs politikaları vardı benim hatırladığım kadarıyla.
İki okuldan birdir ya yeniyüzyıl ya bilim ikisinden birinde yatay yapmak daha kolay diğer okullara göre
Geçmiş senelerin yatay geçişini araştırsın, oradan özeldeki öğrencilerin ortalamalarını görebilir özellikle eski senelerin
Bu online sisteme bakmayın
64
Yeni yüzyıl da kolay olduğunu söylemişlerdi ama sıralamam orayı tutmuyor. Bazı üniversiteler puan olarak giriyor notu göstermiyor. Hep 98,97 o civarda notlar var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aspartamsız -- 8 Ağustos 2021; 19:46:35 >
6 yılı karşılayacak paran yoksa hiç bulaşma
Yataya guvenme 6 senelik fiyata gore hesabini yap. Yine gecebilirsen gecersin ama maddi durumun 6 senelik ozeli karsilamaya yetmiyorsa yatay ihtimali guvenebilecek bir liman degil. Çok kısıtlı kontenjan var yatay icin ona da bakarsan zaten birkac uniden oluyor genelde gecenler.
hocam 64 obpyi nasıl yaptınız cidden merak ettim. ve kaç yılı mezunusunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D72C9D06E -- 8 Ağustos 2021; 21:48:1 >
Maltepe tıp fiyat olarak sanırım istanbul içinde alt seviyelerde yani ucuz olanlardan biri. Okula gitmisligim dr var tıp fak. Karşısında çimler tum fakulteler var sosyal bir yasaminiz olabilir bunun yaninda hastanesi maltepe merkeze çok yakin ulasim da gayet kolay ben öneririm. Gecen sene siniftan bir arkadasim 25k ile ucretli siniftan baska bir arkadasim da 5.5k ile tam burslu kazandı gayet memnunlardı okuldan. Yeri biraz dağ başı olabilir ama bence problem değil gayet iyi bir kampus ve imkanları var diye biliyorum.
2013 mezunuyum. 5 senedir de okulumun yardımıyla 20k lardan 30-40k ye düşüyorum. Okulda tembel öğrenciydim. İlk sene 230k 2.sene 130k 3.sene 75k diğer seneler hep 30-40k. Hep tıp istiyordum gelmiyor sınav zamanı yapamıyorum. İnatçıyımdır belki salak diyenleriniz de olacak. Her sene devleti kazanırım diye sınava giriyorum ama dağınık çalışma çalışamama sorunlarım da oluyor. Bir dikiş tutturamıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Şimdi şöyle bir sıkıntı var ozellerde kendiniz demişsiniz zaten geçen yok başka okula diye çünkü okul ortalama kasmana izin vermiyor geçiş yapmanı istemiyor
Ailenizin maddi durumuna bakın eğer 6 sene verebilirs o ücreti (zam geleceğini unutmayın)ona göre yazın yok bir senelik parasını anca verirler diyorsanız bir sene hem zaman hem maddi kayıp yaşarsınız |
Benzer içerikler
- hacettepe yatay geçiş şartları
- fixdual nedir
- tyt 60 ayt 30 net kaç bin
- 90 tyt 50 ayt kaç bin
- ayt matematik nasıl fullenir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X