ben puanlarin dusecegini sanmiyorum pek. son 3 tercihinden birine yerlesirsin gibi ama hicbirine de giremeyebilirsin.
sırf kontenjan artışından dolayı puan düşecek bi ekre sınavın zorluğunu hesaba katmıyorum bile. ( tabi geçen seneye göre) puanlar düşmiycek demek işgüzarlık olur k.bakmayın
quote:
Orijinalden alıntı: can_214
quote:
Orijinalden alıntı: the_stig
ben puanlarin dusecegini sanmiyorum pek. son 3 tercihinden birine yerlesirsin gibi ama hicbirine de giremeyebilirsin.
sırf kontenjan artışından dolayı puan düşecek bi ekre sınavın zorluğunu hesaba katmıyorum bile. ( tabi geçen seneye göre) puanlar düşmiycek demek işgüzarlık olur k.bakmayın
dogrudur. ben sadece tahminimi soyluyorum. kardesim ygs1'de 475 kusur puanla 1160. oldu. gecen sene ayni puanla 800-900 civari olunmus. yani ust siralarda puanlar dusmedi tam tersine yukseldi garip bir sekilde. ordan yola ciktim ama dediginiz gibi kontenjanlar arttiysa belki 1-2 puan oynar ama cok fazla degisecegini zannetmiyorum.
üst sıralamaları bilemem tabi ama sizin kardeşinizin durum da ilginç geldi yani ilk kez duyuyorum böyle bişey.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme