Şimdi Ara

Tıp Tercihlerim Böyle olucak sizce hangisi gelir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar açıdan hesaplatınca geçen senenin puanına göre mf3 puanım 444 geliyor 69 da okul puanı = 513 puan ediyor. Sizce bu yazdıklarımdan hangisi gelir veya yerleşememe ihtimalim var mı yardımcı olursanız sevinirim

1. ADNAN MENDERES TIP 520.614

2.TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP 520.413

3 S.DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TIP 518.822

4 KATÜ TIP 518.107

5 KIRIKKALE TIP 517.416

6 İNÖNÜ TIP 517.256

7 AFYON TIP 517.151

8 NAMIK KEMAL TIP 516.718

9 DUMLUPINAR TIP 516.715

10 DÜZCE TIP 516.701

11 ZONGULDAK TIP 515.112

12 GİRESUN TIP 514.027

13 HATAY TIP 513.815

14 RİZE TIP 513.555

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi njnlal24 -- 13 Temmuz 2011; 12:41:04 >

• Dumlupınar'a girersin.. Ama, "tıp" okumak istediğinden emin misin? diye sorarlar, ilk 6-7 bine giremeyen öğrencilere...
  • quote:

Orijinalden alıntı: umbaba

Dumlupınar'a girersin.. Ama, "tıp" okumak istediğinden emin misin? diye sorarlar, ilk 6-7 bine giremeyen öğrencilere...

geçen sene tıp olmadı bu sene tıp için hazırlandım zaten küçüklükten beri hyalim doktor olmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: njnlal24

quote:

Orijinalden alıntı: umbaba

Dumlupınar'a girersin.. Ama, "tıp" okumak istediğinden emin misin? diye sorarlar, ilk 6-7 bine giremeyen öğrencilere...

geçen sene tıp olmadı bu sene tıp için hazırlandım zaten küçüklükten beri hyalim doktor olmak

Umarım istediğin olur...
  • sağol dostum inş
  • Kırıkkale ve Kırıkkale'den sonrakiler diye umuyorum keşke yukardakiler de olsa
  • küçüklüğünden beri hayalinse kesinlikle okumalısın , il o kadar da önemli değil. dumlupınar gelir bence.
  • Sanki ösym bilgisayarı kullanıyor herkes .. tüm sıralamaları aday aday biliyorlar...
  • Keşke bi sonuçlar açıklansa
  • sıralama önemli puana bence takılma.
  • bence seni ısparta veya trabzona yollarız kardeş
  • Biliyorum sıralama önemli ama puana bakarak da az çok tahmin edilir bence yorumlar için teşekkürler
  • namık kemal-düzce-dumlupınar 3lüsünden biri gelir gibi senin. bnm de mf3 448.5 tahmini. 66,5 okl puanıyla 515 yapıyo. Isparta-balıkesir-afyon geçiyor içimden ya hayırlısı..

sıralama bazında düşünürsek. ygs de 441 puan 10 bn sınırıydı.mat kolay fen zor geldi aynı kalma ihtimali yüksek.

448.5-441=7,5 puanlık bi fazlalık var. o tarafta 1 puan 410-420 kişi atıyor geçen senenin verilerine göre. takriben 3000 kişi atıyor ileri. ham sıralama 7000 civarı. okl puanı ortalamanın 2.5 puan altında.(geçen sene ortalama 69 fazla oynayacağnı sanmıyorum)1000 kişi geri gidersek 8 bin. kontenjan artışı sınavın zorluğu,ygsdeki olaylar vs vs etkiledi desek maksimum olacağı 7800 balıkesir.
  • Bu arada teknik üni de tıp olur . Örn: KATÜ
  • Düzce diyorum ben. :)
  • 5. madde sonrasındakş tercihlerine girebiliyor olmak lazım yani normal şartlarda bu şekilde...
  • giresun tıp fakültesinin sivas cumhuriyet üniversitesinde okuduğunu biliyorsun değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhaneyi

giresun tıp fakültesinin sivas cumhuriyet üniversitesinde okuduğunu biliyorsun değil mi

evet biliyorum giresun orda lüzumsuz oldu biraz onu çıkartırım herlde
  • KATÜ olur bence
  • ben puanlarin dusecegini sanmiyorum pek.
    son 3 tercihinden birine yerlesirsin gibi ama hicbirine de giremeyebilirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.